Transfervinduet lukker: Hvorfor er der så stille i AGF-lejren?

Skrevet den 30. august 2018 - 14:09 af
AGF.dk

Der har været umanerligt stille i AGF-lejren i sommerens transfervindue – og nu er tiden snart løbet ud.
Markant flere spillere er røget ud af truppen fremfor ind. Nedenfor kan det ses hvem AGF har måtte sige farvel til, og hvem vi kan byde velkommen. En enkelt mand er hentet ind, en keeper, der alligevel skal afløse Jovanovic som vi for nylig måtte sige farvel til.

Sommerens tilgange:

Oscar Whalley (Sporting Gijon)

Sommerens afgange:

Mikkel Rask (karrierestop)
Alexander Juel Andersen (Vendsyssel FF)
Daniel A. Pedersen (Lillestrøm)
Steffen Rasmussen (karrierestop)
Michael Zacho (kontraktudløb)
Mads Boe Mikkelsen (Vendsyssel FF)
Martin Pusic (AC Horsens)
Frederik Møller (Silkeborg IF)

Transfervinduet lukker når fredag bliver til lørdag. Der er timeglasset løbet ud, og hvis ikke PC og Hr. Nielsen pønser på noget, så er det en forholdvist smal trup. Tidligere har sportsdirektøren udtalt, at man tror på de nuværende kræfter i klubben og det har da også forløbet sig mere end acceptabelt.

Det virker bare besynderligt. Klubber som Silkeborg og Horsens forstærker sig på flere pladser, mens AGF har hentet én enkelt spiller.

Læs også: AGF sælger førstemålmand til spansk klub

Vi har skrevet meget om det, og nu kommer den uundgåeligt igen. Skal vi ikke hente en angriber?

Der har været smårygter omkring en ny angriber til klubben, den tidligere svenske landsholdspiller, Ola Toivonen, kunne have været en mulighed. Dog skriver flere medier at han er på vej mod varmere himmelstrøg, nærmere bestemt Melbourne Victory. Ellers har der været fuldstændig dødt omkring en ny signing. Men hvad er der så af muligheder?

Med salget af Jovanovic ryger der 7.5 millioner i kassen, det burde være nok til at hente en angriber af en hvis kvalitet. Alternativet er at stole på nuværende kræfter, men er det nok? En angriber er som regel den dyreste mand på banen, men med 7.5 millioner fra Jovanovic-salget burde der være råd til en forstærkning.

Vi finder det overraskende, at transfervinduet har været så stille fra AGFs side. Bagkæden ser en anelse tynd ud, når Bjørn Sverrisson har vikarieret på backen, og Jens Stage mangler stort set bare målmandsposten før han har fuld plade på positionerne.

Vi må ikke være afhængige af ikke at få skader. Derfor mener vi, at PC og co. må hive noget op af posen, for tiden er ved at løbe ud.

Deltag i debatten i kommentarsporet: Kan PC og co. have ret i at stole på den nuværende trup, eller mangler vi forstærkninger?

 banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Det virker som om det vigtigste er at få sorte tal.
  Men man glemmer at sportslige resultater hænger sammen med spillertrup jeg tror ikke de nuværende kan opfylde målet om top 6
  Dårligt arbejde af PC men han gør nok hvad JN siger spar på pengene

 2. ‘Det virker bare besynderligt. Klubber som Silkeborg og Horsens forstærker sig på flere pladser, mens AGF har hentet én enkelt spiller.’

  Det var sgu det underligste argument jeg længe har set.

  Jeg tror gerne at AGF vil tilknytte en målmand, angriber og forsvarsspiller, men det er jo ikke altid at trådene mødes og man vil jo heller ikke betale overpris for en spiller. Det handler om forretning og fornuft. Desuden så er folk efter PC uden at de ved en skid om hvad der foregår.
  Nogle gange må en lille klub som AGF også vente på at større klubber har handlet. F.eks. hvis AGF er interesseret i at signe en angriber, men angriberen samtidig forhandler med en PL klub, så afhænger det jo af om de to parter kan blive enige eller PL-klubben henter en anden ind før AGF har noget at skulle sige.

 3. Naturligvis forsøger de at hente en målmand. Fordi efter Jovanic’s farvel, er vi for tynde dernede. Desuden har de også arbejdet efter at finde en target angriber. Det har de jo selv sagt. Men hellere lade være end at smide en masse penge efter en, som ikke vil være pengene værd.

  Hellere for en gangs skyld satse på egne talenter end at købe os mere fattige, end vi allerede er. Vi husker alle Aron Johansson. Hvor mange gange rev vi os ikke i håret over hans elendigheder, indtil han lige pludselig ramte alt og blev en stor stjerne. Det var fordi, han fik tiltro og mulighed for at udvikle sig.

  Vi har en rigtig talentfuld gruppe unge spillere løbende rundt i alle kæder. Lad os nu satse på dem, selvom det koster lidt fejl her og der. Se på FCN.. De kan. Så kan vi da også.

  Thøgersen og Hausner i forsvaret. Nimo, Hvidt og andre på midtbanen. Kaastrup i angrebet eller på kanten. Vi har talenterne, som vi kan bygge op. Lad os nu gøre det!!

  Men jo tak til en målmand og gerne en angriber. Men kun hvis sidstnævnte er en markant forstærkning og ikke for dyr.

  Self skal vi have sorte tal snarest muligt!!! Hvor længe endnu kan de blive ved med at smide millioner ud af vinduet? Hvem skal betale? Overskud kommer kun fra at sælge unge spillere. Og spillere sælges kun for ordentlige penge, hvis de får tid til at udvikle sig.

 4. Jeg ser det netop som et godt tegn at der ikke bliver handlet. Det er netop kontinuitet der skal til for at få resultater. Det forstår David heldigvis.
  Jeg håber og tror også at vores talenter kan slå til. Og Juncker skal nok begynde at score. Det eneste jeg håber vi får er en god målmand.

  1. Blot at tømme truppen er det nemmeste i verden. Men der skal også være så tilpas stærk en trup, at man kan have et konkurrencepræget træningsmiljø og f.eks. også kan være seriøse i pokalturneringen.
   Når man ikke spiller med en decideret angriber på toppen, mangler man vist minimum en angriber, og når man kun har en seniormålmand i truppen, har man ikke engang nok til bænken.
   Så spørgsmålet er ikke, om der kommer en målmand og en angriber men kvaliteten af samme. Ellers er vi økonomisk så langt ude, at klubbens eksistens er truet.

 5. Det er altså ikke livsnødvendigt med en angriber..! Som andre skriver, så har vi da klaret os ret godt indtil nu med de nuværende spillere.

  Barca kunne spille uden angribere på deres niveau i lang tid. Så selvfølgelig kan vi da også.

  Vores spillestil handler oppe foran mindst lige så meget om arbejdsraseri som om en dygtig mand i boksen. Junker arbejder hårdt. Bundu har teknikken. Det kan sagtens være nok, hvis ikke den helt rette mand er til at købe for de rette penge.

  1. Det har jeg argumenteret med i lang tid Ulrich. Jeg kan huske en cl kamp hvor barca stillede op uden en reel angriber (før suarez og neymar kom til). Nu tåler agf selvfølgelig en sammenligning med selveste barcalona haha… men så længe vores andre offensive kræfter har nok mål i støvlerne, så behøver vi ikke partout en angriber. Hvis vi sælger junker skal der en ind den anden vej, og så en ny målmand til bænken.

  2. Hvis Junker bliver solgt, så skal der self. hentes en ny angriber!
   Ellers sidder vi tilbage med én rigtig angriber, en som træneren ikke vil bruge.

   Stage er blevet bedre på toppen, men er det han vi skal satse på i front, så skal vi satse på fortsat at holde nullet i mange kampe, hvis vi skal blive i top-6
   Og vi ved ikke, hvor meget, eller om, det koster at Jovanovic er solgt.

Skriv et svar