Transfersnak til dine ører – med Sture Sandø!

2

Af Jonas Roulund 

More Than a Club – En AGF-fanpodcast er ude med fjerde afsnit, og denne gang tager vi temperaturen på den nuværende trup og giver vores besyv i forhold til, hvordan klubben skal agere her i vinterpausen.

Ud over de vante værter – Jonas Roulund og Ahmed Omar – så er journalist ved Mediano – Sture Sandø gæst sammen med vores egen skribent, Rasmus Meldgaard Thomsen, der har gravet dybt i transfermulighederne. Hans artikelserie udkommer i disse dage med en status på truppen og tanker omkring AGF’s muligheder for køb og salg i dette vindue. Har du ikke læst dem, så kan du stadig nå at blive klogere på, hvad vi kan/bør forvente på målmandsposten, i bagkæden eller på midten i det nuværende transfervindue.

Kæde for kæde: Defensive rokader og ro på offensiven

I podcasten gennemgår vi truppen kæde for kæde. Vi diskuterer, hvordan vi løser målmandssituationen, hvor Eskelinen ligner en færdig mand, taler forsvarskonstellationer, snakker mulige nye navne og kommer med bud på udviklingen i den kommende måned.

Den værste, den bedste og drømmesigningen

Jonas Roulund har givet deltagerne et par opgaver inden optagelsen, og ”ekspertpanelet” kommer blandt andet med bud på, hvem der er AGF’s værste og bedste signing siden år 2000, vi taler om, hvem vi helst ville signe, hvis vi kunne hente en tidligere AGF-legende ind på holdet, og så bliver der selvfølgelig quizzet til den helt store guldmedalje.

Sture Sandø, Rasmus Meldgaard Thomsen, Ahmed Omar og Jonas Roulund er alle i hopla, så giv afsnittet et lyt og bliv helt skarp på AGF’s muligheder på transfermarkedet!

OBS: Afsnittet er optaget mandag den 11. januar – inden signingen af Frederik Brandhof.

 

Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
nbngf
5 måneder siden

Super godt I laver dette. Super potcast. Og også roser det I skriver.