Træningsrapport: Abdul "Rogriguez" Salifu imponerer

29

Solen bagte her til eftermiddag over Fredensvang, kun den meget friske vind gjorde det tåleligt at opholde sig der. Men trods vinden fik sommerens sene ankomst til Danmark, alligevel spillerne til at svede ekstra meget.

Om det varmen eller blot den efterhånden lidt forældede mode i AGF, der havde sæt sit præg på Jimmy Høyers frisure, vil jeg lade stå hen i det uvisse. Men skaldet var den karismatiske højreback hvert fald.

Truppen var noget nært fuldtalligt i dag, efter Peter Foldgast og Thomas Hansen træner med igen, derimod måtte Ulrik Lindkvist og Kim Madsen på et skåneprogram inden de forlod den meget tørre bane til fordel for et kølende bad efter ca. tre kvarters træning.
Kun Niels Kristensen og Olof Persson trænede ikke med, men de kom dog siden og så på.

Til gengæld optrådte et forholdsvist nyt ansigt i truppen, den høje blonde angriber, Martin Beck der en nyoprykket ynglingespiller, fik lov at vise sine talenter på 1. holdet.

Træningen blev som altid indledt med en let omgang opvarmning i form af løb, hvor instrukserne kyndigt blev uddelegeret af Peter Sand, der er faldet ret godt til i rollen som assistenttræner. Efter endt opvarmning, blev spillerne delt ind i tre mere eller mindre tilfældige grupper, og så var det ellers tid til et pasning og løbespil, hvor både venstre og højre ben skulle bruges.

I denne øvelse fik Sand flere gange rost nyindkøbet Alex Valencia, der lagde afleveringerne både hårdt og præcist, for det meste.

En halv time inde i træningen kaldte Ove Pedersen spillerne til sig og uddelte overtrækstrøjer til de forskellige spillere, således han fik dannet tre hold, et rød, et grønt og et sort.
Der var lagt op til kamp på lille bane, og det røde hold startede ud mod det grønne, opstillingerne var som følger:

Rød:

Jesper Rask
Cheikh Sarr “” Ole Budtz “” Anders Kure
Alex Valancia “” Kari Arnason “” Lars Pleidrup
Peter Graulund “” Mike Tullberg

Grøn:
Steffen Rasmussen
Frederik Krabbe “” Jens Gjesing “” Michael Lumb
Jeremiah White “” Jerry Lucena “” Razak Salifu
Peter Foldgast “” Martin Beck

Men der var nogle specielle regler i spillet. Idéen med øvelsen var, at der skulle skydes udefra, mål fra distancen gav hvert fald flere point end mål scoret inde i boksen.

Efter et flot opspil fra det grønne hold, fik Foldgast fra kort afstand scoret et såkaldt billigt point, jeg opgav dog at følge med i dette særlige pointsystem og kalder et mål for et mål. 1-0 til de grønne.

Lidt senere viste Razak, hvorfor han flere gange er blevet skiftet ind i SAS-ligaen. Et flot spark fra distancen strøg ind uden chancer for Rask i målet, og så stod det 2-0.
Inden den korte kamp sluttede fik Foldgast endnu engang scoret inden White lukkede og slukkede til 4-0, og så kunne de grønne ellers lade sig skifte ud med det sorte hold og gå ned til Casper Bugge, der havde linet op til et kantspil samt skudøvelser.

Men da det sorte hold var en mand i undertal, blev Razak og spillede for dem. Således så deres opstilling ud som følger:

Steffen Rasmussen
Jimmy Høyer “” Andreas Schultz “” Martin Mikkelsen
Lasse Vibe “” Anders Syberg “” Svenne Poulsen
Razak Salifu “” Michael Vester

På det røde hold skete der også en ændring, da Ove ville have Pleidrup og Valencia til at skifte side.

Men dét den forrige kamp havde, massere af skud særligt fra Jens Gjesing, manglede i denne kamp, hvor der var langt flere nærkampe og lidt lange håbløse afleveringer. Alligevel var det meget fortjent, at Lasse Vibe kunne afgøre kampen til 1-0.

Dermed stod finalen meget mellem det grønne og sorte hold, hvor det sorte hold blev suppleret med Pleidrup således, at Razak igen kunne spille for det grønne hold, og der ligeledes var otte markspillere på hvert hold.

Endnu en gang viste Razak flere eksempler på sine evner ved at være meget udfordrende, dog til tider for udfordrende i stedet for at spille holdkammeraterne. Sin veloplagthed pyntede han med et skud, der ledte tankerne hen på Maxi Rodriguez’s mål under VM 2006 mod Mexico. En fantastisk helflugter fra banens højre side, sejlede over i det lange hjørne. Velfortjent modtog Razak roser fra holdkammeraterne.

Det grønne hold kunne dog nøjes med et uafgjort resultat for at vinde miniturneringen i kraft af deres storsejr tidligere, men de havde vel deres nervøse tanker, da Vibe udlignede til 1-1.
Men derved endte kampen også til trods for de sorte ellers ramte stolpen flere gange.

Således endte dagens andet træningspas under den bagende sol, næste træning er i morgen klokken 10, hvor truppen styrketræner på Atletion, inden de kl. 1430 igen træner på Fredensvang.

Få notifikation
Notifikation ved
29 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas S
14 år siden

Jeg tror at Salifu er igang med at udvikle sig til noget rigtigt stort! Håber jeg meget!

halvorfan
14 år siden

Han hedder nu MORTEN Beck (Andersen) og er lillebror til Martin Beck og som er sønner af koryfæet Per Beck Andersen…. [jump]

Keep Playing GF
14 år siden

kan man endelig tage ud os se dem træne??

smd
smd
14 år siden

"dog til tider for udfordrende i stedet for at spille holdkammeraterne"

Det har også været problemet i kampene for DS holdet men mon ikke OP får ham til at få et bedre blik for medspillerne. Han vil MEGET gerne vise sine fodbold færdigheder.

Jonas S
14 år siden

@keep playing: Hvorfor skulle du ikke kunne det ?

Miti
14 år siden

:
Hvad er det for et latterligt svar! – Svar dog manden i stedet for at svare så nedladende…

Til keep playing: Ja det kan du

Pleidrup
14 år siden

Miti, jeg opfattede det nu ikke som nedladende. Var også selv bare nysgerrig hvorfor han ikke skulle kunne se dem træne.

Razai
14 år siden

Rart at se at Ove P prøver at lade Valencia spille venstre kant. Jeg så gerne White og Valencia starte inde på henholdsvis højre og venstre fløj og så skifter sider undervejs i kampen.

StolteAGF2
14 år siden

Enig Razzai men hellere White på venstre og Valencia på højre kanten [cheers]

Jonas S
14 år siden

: Hvis jeg har fornærmet nogen, så undskylder jeg da mange gange. Det var da bare overhovedet ikke skrevet for at være nedladende. Undrede mig da bare over hvad der skulle være i vejen for at han kunne det. Folk har da gået til prof. træningsbaner altid for at se deres helte ?

Jonas S
14 år siden

– Medmindre det self. er en lukket træning, meen.. det er det sku ikke ret tit, medmindre det er noget stort internationalt.

JackTheAce
14 år siden

Velskrevet rapport, tak for det.

mrvertigo
14 år siden

Bryder mig ikke om at være Mr. Rettesmart, men det her er virkeligt en af mine kæpheste: [i]massere af skud[/i]

Hvem masserer skud hos GF? Og hvordan masserer man et skud? Er det flertal for [i]en masse[/i] er det uden e til sidst. Masser. En [i]masse[/i] skud, [i]masser[/i] af skud.

Beklager.

God temningsrapport ellers :k

grind88
14 år siden

Hvad er en "temningsrapport". Hvordan kan en rapport "temme"? Og hvad vil det egentlig sige at "temme" noget?

😀

Rastapopoulos
14 år siden

Til mrvertigo – Enig, der er alt for mange staveblundere herinde. det er dog blvet MEGET bedre!

Grind88 – Hahahahahahahahahahahahaha!!!:D

Keep Playing GF
14 år siden

forever tak for svaret!
det kunne bare godt være der var afspærret eller det var inde på stadion!
Miti: mange tak for svarog høfligled

Keep Playing GF
14 år siden

og mange gange undskyld hvis jeg har skabt en diskution!

sorknu9
14 år siden

Ej helt ærlig. Hvad ville denne side være uden disse humoristiske kommentarer. Ud og at man kan følge med i hvad der sker i ens klub fra denne side, så kan man også få sig et godt grin. Er sku ikke utilfreds med stavefejlene, og grind88 og mrvertigo – Hahahaha fandme god humor 😀

binzers
14 år siden

så da det grønne og det sorte hold spillede mod hinanden i finalen, stod Steffen så bag stængerne i begge ender? 😀

ellers en god rapport

m_laier
14 år siden

RÃ~D:
Jesper Rask
Cheikh Sarr â?” Ole Budtz â?” Anders Kure
Alex Valancia â?” Kari Arnason â?” Lars Pleidrup
Peter Graulund â?” Mike Tullberg

burde det her hold ikke have vundet?? det ser sgu lidt skidt ud at holdet der består af en halv startopstilling bliver slået af reserverne… og ikke mindst at vores to start-11er angribere slet ikke får scoret….

på den anden side er det jo dejligt at se at vi har kompetente reserver…(hvis man skal se på den lyse side…)

Lester Burnham
14 år siden

Godt at se, at Folle scorede et par kasser. Det kan være, at han har lang vej tilbage, men målinstinktet har han da ikke mistet.

Langejan
14 år siden

Karismatisk højre back Jimmy Højer?!?

Nej…Lad nu være med at srkive sådan noget bras…

Pleidrup
14 år siden

Ja kom, lad os alle sammen masserer temningsrapporterne… Al magt til slåfejl.
[jump][cheers][jump]

Moballe
14 år siden

Ang. overskriften, hedder han så ikke Razak Salifu? Hvor kommer det der "Abdul" fra? [think]

Replay
14 år siden

JIMMY H skal starte inde MUHAHAHAHAHA

benjamin
14 år siden

Moballe: Han hedder Abdul Razak Salifu

mrvertigo
14 år siden

grind88: Eeeeej! Hvor pinligt. Jeg sad endda og tjekkede igennem fordi jeg tænkte jeg garanteret ville lave en fejl. Det gjorde jeg så også… Nå, alle kan lave tyrkfejl 😛

binzers
14 år siden

Og Steffen Rasmussen er stadig målmand for begge hold i finalen? [think]