Træning aflyst i dag – afløses af kamp

Skrevet den 28. juli 2017 - 12:26 af
Kunstgræsbane på Fredensvang @agf.dk

På AGF.dk skriver de at den nye kunstgræsbane på Fredensvang danner i eftermiddag rammen om en testkamp mod Kjellerup fra 2. division.

Atypisk forberedelse i dag, da trænerteamet har valgt at spille en kamp som optakt til kampen mod Silkeborg på mandag på JYSK parks kunstgræsbane. Dels er det for at give nogle af de spillere, der ikke har fået så meget spilletid, lidt kampminutter i benene.

Kampstart er kl. 16.30, og AGF gør opmærksom på følgende forhold for tilskuere:

  • På grund af byggeriet af det nye klubhus på Fredensvang, skal adgang til den nye kunstgræsbane ske via hovedindgangen til AGF Tennis på Midtagervej. Vær opmærksom på, at parkering kun er tilladt på den ene side af Midtagervej.
  • Sådan kommer du over til kunstgræsbanen: Følg stien fra indgangen ved AGF Tennis ned til bane 1, drej til venstre og følg stien op forbi den nyanlagte tennisbane og over mod den nye kunstgræsbane. Her er der et stort flisebelagtområde, hvor tilskuere skal opholde sig.
  • På grund af den begrænsede plads er det ikke tilladt for tilskuere at opholde sig inde på selve kunstgræsbanen – dvs. indenfor hegnet.


banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Skriv et svar