Toutouh til MTAC: Jeg er ikke kommet for at slappe af

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Youssef Toutouh har haft lidt tid i AGF nu, vi fangede ham til en snak om hans start, hans ønsker og hans fremtid.

Det var en glædelig nyhed da AGF kunne offentliggøre, at Toutouh nu skulle tørne ud i en anden form for hvid trøje, den eneste rigtige hvide trøje. Vi spurgte ind til hans start i klubben, hvad han mener om Århus og om den nye tilværelse væk fra Nørrebro.

– Det tog lidt tid, men jeg synes jeg er faldet til. De har taget rigtig godt imod mig, så det gør det selvfølgelig lidt lettere. Jeg kendte et par stykker her i forvejen, så det har hjulpet meget at få snakket med dem, både inden og efter jeg kom. 

– Det føles som om jeg har været her i længere tid allerede nu. Det er ikke det samme som Nørrebro, men truppen og staben er flinke og meget professionelle, det sætter jeg stor pris på, fortæller Toutouh, der fortsætter:

– Jeg blev overrasket over, hvor stor AGF egentlig er. Når man kommer ind i klubben ved man, at der også er pres på her, de sætter stor pris på deres faciliteter og der er det samme pres som i FCK. Så jeg tror at jeg kan bruge min erfaring i FCK her også, men jeg er overrasket over, hvor hurtigt jeg er faldet til.

»Jeg er ikke kommet for at slappe af, jeg er kommet for at arbejde«

Toutouh kom med en form, der var Serie-1 værdig. Han havde ikke spillet en kamp siden november sidste år og han havde været klubløs siden den 30. juni. Vi hørte Toutouh om formen var på plads, og på hvilken position han mener, at han kan gøre størst gavn:

– Altså vi har jo masser af gode spillere, der gerne vil spille fodbold. Men hvis jeg selv skulle putte mig på en position, så vil jeg helst spille en central, helst 10’er. Men jeg har ikke noget problem med at spille kant/angriber eller midt-midt. Jeg er dog bedst som 8’er eller 10’er, det er der jeg kan bidrage med mest, lyder det fra Toutouh.

Det lyder til at Sana skal oppe træningsintensiteten for at kæmpe for sin plads. For Toutouh er sulten, og med hans kvaliteter kan han blive en rigtig vigtig brik i David Nielsens fundament.

Måske det var meningen, at Toutouh skulle erstatte Sana? Men hvis Sana ryger i januar (for 15 millioner), så er vi trygge ved, at det netop er Toutouh, der kan tage over. For Toutouh er ikke kommet for at slappe af.

 

Morethanaclub.dk favicon

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved