Topscorer ved VM 2022 – disse kan spille sig til titlen

0

Dette indhold er sponsoreret

VM 2022 i Qatar bliver en anderledes udgave af verdensmesterskabet, men der er stadig masser af spænding forbundet med eventet, som indtil videre er blevet mødt af en del kritik, da adskillige arbejdere har mistet livet under opførslen af stadionerne.

Hvad skal der til for at blive topscorer ved VM 2022?

For at blive topscorer ved VM 2022, skal man først og fremmest have et godt hold. Det er ikke nok at have en enkelt spiller, der kan score mange mål, hvis resten af holdet ikke er i stand til at støtte op om ham. Derudover skal man også have en dygtig målmand, der kan holde modstanderne fra at score. Endelig skal man selvfølgelig også have en god strategi for, hvordan man vil spille under turneringen. I denne artikel vil det være muligt at blive klogere på, hvilke spillere, der har potentiale til at blive VM 2022 topscorer, så du kan blive klar til VM i år.

Her er favoritterne til topscorer ved VM 2022

Der er mange spillere, der kan blive topscorer ved VM 2022. Nogle af favoritterne er Karim Benzema, Harry Kane og Kylian Mbappe.

Derudover er der også andre spillere, der kan blive topscorer ved VM 2022. Dette er Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Neymar. De tre spillere har scoret mange mål i deres karriere, og de vil formentlig fortsætte med at score mange mål i fremtiden. Alle disse spillere er dygtige til at score mål, og de har en god chance for at blive topscorer ved VM 2022.

Alt du bør vide om VM i fodbold 2022

VM i fodbold 2022 bliver afholdt i Qatar, og det er første gang, at VM afholdes i Mellemøsten. Dette har dog vakt en del kontrovers, da der er blevet rejst spørgsmålstegn ved, hvorvidt det er sikkert nok at afholde et så stort arrangement i Qatar. Derudover har der som tidligere nævnt også været kritik af de forhold, som de arbejdere, der skal opføre stadionerne VM, lever under. De lever nemlig under meget dårlige forhold, og mange har endda mistet livet under byggeriet. Dette har givet anledning til en del kritik fra flere forskellige lande.

Selvom der altså er blevet rejst en del kritik omkring VM i fodbold 2022, vil det alligevel blive afholdt som planlagt. Danmark er kvalificeret til VM 2022, og selvom der umiddelbart ikke er en dansker blandt favoritterne til topscorer, har Danmark gode chancer for et godt VM i år.