To unge AGF’ere på Rundens Hold

Skrevet den 4. april 2017 - 11:18 af
Superligaen Viborg - AGF 02-04-2017 02-04-2017 i Viborg på Energi Viborg Arena Foto: Jesper Zacho Elgaard

Tipsbladet.dk har sat rundens hold efter gårsdagens kamp mellem SønderjyskE og FC Københan blev afviklet, og ikke overraskende er der fundet plads til AGF spillere på holdet.

De to spillere der er fundet plads til, er blandt de absolut yngste på banen mod Viborg, da Mustapha Bundu og Djamal Khodzhaniiazov er blevet udtaget til Rundens Hold.

Om Djamal skriver Tipsbladet følgende:

“Russeren kom som resten af AGF-mandskabet svingende fra start, men det lykkedes ham at spille sig varm, og i anden halvleg især var han fremragende. Khodzhaniazov rager utrolig mange gule kort til sig, men hvis han præsterer, som han gjorde mod Viborg FF, er det formentlig noget, Glen Riddersholm er villig til at se gennem fingre med”,

Om Bundu skriver Tipsbladet følgende:

“De er meget, meget glade for Mustapha Bundu i AGF, og søndag mod Viborg FF kunne man endelig se hvorfor. Angriberen er nu kommet sig helt over sin skade, og han var i hopla i århusianernes 4-2-sejr, hvor han både bidrog med mål og assist. Han skal blive meget spændende at følge i resten af sæsonen”.

Tipsbladet kunne godt have fundet plads til eks. Kasper Junker, der i den grad strålede i AGFs sejr over Viborg, men vi må tage os til takke med, at to af de yngste på banen får et klap på skulderen.

Kommentarer

  1. Tror da ikke, at han har siddet på wc hele første halveg, han skriver jo, at Djamal kom svingende fra start. Kan PC evt. have bestukket journalisten med nogle af de flødekager, han efter sigende spiser for mange af mhp. at optimere et salg af Djamal til sommer?

 1. I min optik er det fuldt fortjent, selvom han lavede en kæmpe brøler i 2. halvleg, hvor han bliver snydt på et indkast. Udover det, synes jeg han spillede en ganske god kamp.

  Synes dog Junker bliver forbigået. Han lavede to assists og var involveret i DO’s scoring også. Ligesom han generelt bare var en trussel. Bundu spillede også helt fantastisk. Ikke til at se, at han er så ung.

  Generelt set varmer det, at der var så mange højdepunkter fra spillerne. Danny Olsen gjorde jo også en kæmpe forskel, da han kom på banen fra 2. halvlegs start.

  1. Junker kunne godt have været på holdet men af de to angribere nævnt så skulle det være i stedet for Bundu og det tænker jeg ikke gør den store forskel.
   Begge spillede en brandkamp så fint Bundu blev nævnt.

 2. Ja og Elmar spillede også en god kamp. Men jeg kan simpelthen ikke lukke øjnene for Djamals/Rasks hjerneblødninger. Hvis det ikke var mod VFF var vi blevet begravet med sådanne fejl. Mange positive offensive takter men seriøst dybe panderynker stadigvæk defensivt.

 3. Jeg fatter heller ikke Djamal. Det der blev leveret var så langt fra godt forsvarsspil som man kan komme. Et bedre hold end Viborg laver 5 mål mod os.

  Vi var rystende usikre på alle indlæg ind i feltet eksempelvis.

 4. det skal lige siges at jeg også er Djamal fan! Jeg synes han har masser af potentiale. Han er 20 år og har den rigtige fysik (hurtig, nærkamp stærk). Han skal nok blive god. Men det bliver ikke indenfor den næste mdr. Måske tager det 1-2 år. Spørgsmålet er om vi har tid til at vente?

 5. BT sætter deres flophold ud fra kommentarerne på fansiderne – så folk herinde har fået ham på det hold.
  Hvis vi havde en rutineret forsvarsgeneral Djamal kunne spille ved siden af, som man i øvrigt burde i en alder af 20 år, så ville han også blomstre. Hvis man således vurderer ham ud fra det faktum, at han spiller ved siden af nogle der agerer som 20-årlige i kamp, så gør han det faktisk rigtig godt. Vent og se, når han får lov at spille ved siden af feks Batman, så vil han vise sit potentiale….

  1. Meget enig. Men når det gælder Djamal, så er han egentlig lagt for had herinde, primært fordi han kom til at spille for meget (pga. skader, karantæner, i mangel af bedre, etc.) på et tidspunkt, hvor han måske ikke selv var helt klar til det. Læg så til, at han ifølge det, der florerer omkring lønninger, ligger i top hos AGF (hvilket primært er en investering i salg).
   Så har du hovedingredienserne til, at standretten herinde kan træde i funktion.
   Man ser bort fra, at han har dannet par med 4-5 skiftende makkere, oftest et par kampe af gangen. Man ser også bort fra, at han spiller til venstre (fordi han er venstrefodet) og dermed ligger ved siden af Juelsgaard, som vel er den, der generelt set har været mest udfordret defensivt. Og så hjælper det sikkert heller ikke, at han er “russer”. Havde det været en af “vores egne” unge, så havde overbærenheden med de fejl der uvægerligt vil komme, hans alder og erfaring taget i betragtning, sikkert været større.

 6. Det vigtigste er at Bundu nu er trådt i karakter. Jeg har svært ved at dele den pessimisme der råder blandt alle de ca. 340.000 Aarhusianere, der fyldes med skadefryd når det går dårligt for os, og som ikke støtter op på stadion, men alligevel sviner deres klub på medierne. Hvad synes i andre om den faktor på bagsmækken, og tror i at det spiller en rolle for sidste tyve års problemer?
  Det er jo den eneste fællesnævner der er tilbage. Alt andet er jo udskiftet 3-4 gange.

  1. Du har givetvis ret. Man kan jo bare læse med herinde en gang imellem. Så vil man opleve den ene sviner efter den anden, tenderende det hadefulde, fra nogen der latterligt nok mener de selv er inkarnerede fans.

Skriv et svar