To røde kort da AGF vendte 0-2 til 3-2

12

Så var det blevet tid til 3. runde af Superligaen 2015/2016, hvor de rivaliserende Kronjyder fra Randers FC kom på besøg.

Selvom kampen startede ud i et mildt tempo, så blev der hurtigt ændret på sagerne, i en kamp der indeholdt masser af frispark, gule kort og to røde kort.

Gæsterne fra Randers FC startede klart bedst ud i opgøret, hvor især Nicolai Broch Madsen skabte problemer for AGF forsvaret, der var stillet op i en ny konstellation. Jens Jønsson havde Alexander Juel Andersen ved sin side til dagens kamp, da Piscu blev udvist i seneste og Elez var småskadet.

Den konstellation skulle de første vende sig til, men desværre for AGF, var det først efter, at gæsterne havde bragt sig foran med 0-2.

De to forsvarsspillere var nemlig begge impliceret i begge mål, da første Alexander Juel Andersen busede frem og efterlod Viktor Lundberg helt alene mod Steffen Rasmussen. Her scorede svenskeren sikkert til 1-0.

Få minutter efter var der igen problemer i forsvaret, da Nicolai Broch Madsen uhindret kom frem til en stor chance, som Steffen Rasmussen dog flot fik reddet. Det efterfølgende hjørnespark kunne han dog intet gøre ved, da en afslutning fra Johnny Thomsen blev rettet af Jonas Borring og gik i mål.

AGF var heldige med, at det ikke blev til 0-3 i løbet af første halvleg, men Kenn Hansen fløjtede til pause, og dermed kunne Morten Wieghorst give sine spillere en velfortjent skideballe i pausen.

I pausen valgte Morten Wieghorst at skifte Jesper Lange ind på toppen i stedet for Mate Vatsadze, da georgieren ikke var kommet frem til det store, og samtidig havde et gult kort.

Cheftræneren lagde i pausen vægt på, at man få alt i verden ikke måtte komme bagud med 0-3, og det var meget tæt på at ske blot 28 sekunder inde i anden halvleg.

Her fik Randers FC en dobbeltchance, men Viktor Lundberg var heldigvis 10 cm. for kort til at komme først på bolden.

Langsomt begyndte AGF at komme ind i kampen, og Kenn Hansen der havde haft en rigtig dårlig første halvleg, var pludselig blevet AGF fan i 2. halvleg. Jens Jønsson sendte en fantastisk bold i dybden til Stephan Petersen fra egen banehalvdel, og den hurtige kantspiller fik tilkæmpet sig et straffespark, som der ikke var skyggen af.

Det straffespark udnyttede Kim Aabech sikkert, da han gentog successen fra Horsenskampen og scorede med en Panenka midt i målet.

Ikke mange minutter senere blev Randers FC så reduceret til 10 mand, da Amini fik direkte rødt efter en hård tackling på Elmar Bjarnason. En rødt kort der dog burde have været gult.

Med en mand i overtal begyndte AGF at skabe flere chancer, og efter blot ni mand i overtal, gjorde Kim Aabech det til 2-2, efter flot opspil fra Daniel Christensen og Danny Olsen.

Få minutter senere blev Dino Mikanovic skiftet ud efter en muskelskade i læggen efter en ellers godkendt indsats på højrekanten. Han blev erstattet af Elez, der hurtigt gik ind og markede sig overfor Nicolai Broch Madsen.

I løbet af de sidste ti minutter fik AGF presset mere og mere på et mærket Randers FC mandskab, der havde sat en 0-2 føring over styr. Fem minutter før tid kulminerede det fuldstændig, da Kim Aabech brillerede på kanten, og sendte et indlæg ind i hovedet på Stephan Petersen, der headede AGF i front.

Det fik Kasper Fisker helt op i det røde hjørne, der minuttet efter modtog et rødt kort, da han havde glemt, at han ikke var på Crazy Daisy, og forsøgte at give Danny Olsen en albue i hovedet.

Dommer Kenn Hansen havde valgt at lægge fire minutter til i opgøret, hvor Randers i det 91. minut fik muligheden for at heade bolden på overliggeren efter en dødbold. Steffen Rasmussen lignede dog en mand, der havde fuld kontrol over situationen.

Der blev dog ikke scoret flere mål, og AGF vinder dermed kampen 3-2 over lillebror fra Randers i en vanvittig kamp.

Tilskuere: 9543

Få notifikation
Notifikation ved
12 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
agfgas
5 år siden

Sindsyg kamp:)

monradski
5 år siden

Ja var alt for fedt!
Selvom vi har nogle kendelser med os er det opløftende at man kan se der er et koncept i spillet… Ros til MW og Ledelsen for de indkøb der er foretaget!

HD
HD
5 år siden

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. En dommerpræstation, som (fra bænken) virkede både usikker og til tider helt fraværende. Kortene fløj til højre og venstre og han virkede som en mand, der på ingen måde havde kontrol over begivenhederne…
IMO en præstation, som virkelig påvirkede spillet og temperamentet på begge sider.
Glæder mig til at få set kampen igennem igen med langsom gengivelse, for der var da en del kendelser og situationer, jeg gerne vil se igen…
MEN! Det er resultatet der tæller!! KSDH!!

Aarhus8260
5 år siden

Lige en tilføjelse til kampreferatet. Steffen havde overhovedet ikke fuld kontrol over situationen i overtiden. Burde nærmere betale entré for blot at stå og se fodbold.

morethanafan
5 år siden

Fisker og Crazy Daisy. LOL!

kasper1509
5 år siden

Steffen Rasmussen har ALDRIG fuld kontrol over noget der foregår i luften!

DuErIkkeStigToefting
5 år siden

hvis vi fans har nr 12, hvad nr har Kenn Hansen så xD ?

Ligemeget hvad så er det at vende 0 – 2 til 3 – 2 hjemme mod hestene næsten lige så sindssygt som sejren over bundby – klasse start på suppen i år !

kaagaard
5 år siden

1. Nej, der var nok ikke straffe.

2. Mener da helt klart at Amini skulle have rødt. En vanvittig tackling.

3. Det var altså ikke farligt det sidste hovedstød og Staff havde kontrol over det. Det dumper jo blødt ned oppefra og kan ikke gå i mål med mindre overliggeren brækker.

Aarhus8260
5 år siden

Jeg vil nu fastholde, at Steffen slet ikke havde kontrol over situationen. Det er ikke fordi, jeg vil starte en diskussion om ham, da meningerne om ham er meget forskellige mellem os fans. Jeg kan dog igen konstatere, at hans kvalitet på udspark er af meget varierende kvalitet, og at han igen ikke får bokset bolden langt nok væk ved målet til 0-2.

Rambro
5 år siden

På TV synes jeg det ser ud som om Lundberg er offside ved 1-0-målet.

Jeg så første halvleg, hvorefter vi fik gæster. Jeg slukkede og var bevidst om, at AGF ville få en snitter. Jeg blev vildt overrasket over stilligen, jeg jeg tændte igen i overtiden. Flot fightet!

Guffe
5 år siden

Vanvittig kamp i dag. Jeg sad fra første fløjt med fornemmelsen af at hverken publikum eller spillere havde den rigtige tænding og at vi ville tabe. Ude på banen var der et hav af fejlafleveringer, misforståelser og på lægterne var der bare en ligegyldig summen og tynd stemning i speakers. Tændingen og intensiteten fra Brøndbykampen var helt væk – og vækkede alt for mange minder om tyve års nedture. Bagud 2-0 får vi lidt hjælp via det lidt tynde straffe. Frækt og lækkert omsat af Aabech. Den afslutning tror jeg var medvirkende til at Randers kogte lidt over i minutterne… Læs mere »

zcml
5 år siden

Sjovt som én af de Randers-tilhængere, der sad 2 rækker foran mig, på en kritik af Kenn Hansen, svarede; "at han da var en af de bedste". Ikke ret lang tid efter mistede denne fuldstændigt kontrollen over kampen, og fik nærmere bevist at han er voldsomt overvurderet (og IMO også ret selviscenesættende)!
At han efterfølgende ikke ville udtale sig om sin præstation, kom heller ikke som nogen overraskelse.

Nå, men hva' fanden! I dag kom hans fejlkendelser os til gode B)