Tingager og den værste periode i hans liv

1

En ung Frederik Tingager har allerede haft en turbulent fodboldkarriere og er nu tilbage i dansk topfodbold

I januar 2016 skiftede den næsten to meter høje fodboldspiller Frederik Tingager 2. divisions fodbold i Holbæk ud med Superligaen hos OB.

En håbefuld ung fodboldspiller så frem til at prøve kræfter med den bedste fodboldliga i Danmark. Tingagers ønskede drømmescenarie endte dog med at blive til et mareridt.

I starten af hans OB-karriere lavede han en fejl i en kamp mod Aab, som resulterede i en scoring fra modstanderen. Allerede i denne periode modtog spilleren hadefulde beskeder fra personer, som han aldrig havde mødt. Et par måneder senere scorede spilleren et selvmål mod FCK, og hans første tanke i momentet var de negative beskeder, som han igen ville modtage.

Beskederne var udelukkende fyldt med død og ulykke rettet mod ham. Tingager kunne ikke forstå, hvordan nogle mennesker kunne finde på, at skrive sådan nogle forfærdelige ting, til et menneske som de ikke kendte personligt. Tingager endte ud i en depressionslignende tilstand, hvor han besøgte en sportspsykolog, som hjalp ham med at komme ovenpå igen.

Tingager fik vendt situationen på hovedet og viste gode takter for OB i 2017, hvilket fik spilleren solgt til 2. Bundesligaholdet Eintracht Braunschweig. Udlandseventyret endte dog heller ikke her lykkeligt, og nu er Tingager tilbage i dansk fodbold hos AGF, hvor han igen er klar til at tage i mod presset.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
wellop
Bruger

Kan man skrive “Tingager om…”, når artiklen ikke indeholder et eneste citat fra spilleren?