Tingager afviste Brøndby

0

Da Frederik Tingager skulle skifte fra Eintracht Braunschweig, stod valget mellem Brøndby IF og AGF

Før Frederik Tingager skiftede til AGF, var han i forhandlinger med Brøndby IF, ifølge TV3 Sport.

Tingager trak interesse fra både Tyskland og Holland. I Danmark udviste OB og FC Midtjylland også interesse for den stærke midterforsvarer. I sidste ende stod Brøndby og AGF tilbage, hvor sidstnævnte trak det længste strå.

Hovedpersonen selv vil ikke bekræfte til mediet, at han har været i tæt kontakt med Brøndby IF.

– Det er ingen hemmelighed, at jeg mærkede en stor interesse for min person, da jeg blev fri på markedet efter mit ophold i Tyskland, men hvem jeg forhandlede med undervejs og til det sidste, ønsker jeg ikke at kommentere, fortæller Tingager til TV3 Sport.

Frederik Tingager har underskrevet en kontrakt i AGF frem til sommeren 2021.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved