Tilskuerundersøgelse blandt AGF fans

20

Tilskuerundersøgelse blandt AGF fans

I forbindelse med en specialeafhandling på Institut for Idræt under Århus Universitet, skal der indsamles viden i forhold til den oplevelse AGF tilskuere har under fodboldkampe på Nrgi Park. Undersøgelsen er ikke kun målrettet mod de tilskuere der kommer til alle AGF kampe, men i lige så høj grad til AGF fans, der kun kommer til få eller slet ingen hjemmekampe i løbet af en sæson. Man skal blot have oplevet en hjemmekamp med AGF på et tidspunkt.

Formålet med undersøgelsen er, at danne et indtryk af publikums syn af de forskellige faktorer der gør sig gældende i den samlede oplevelse af, at være til fodboldkamp på Nrgi Park. Det er derfor vigtigt at få så mange og så ærlige svar for, at kunne arbejde hen imod en endnu bedre fodboldoplevelse for AGF fans.

Undersøgelsen laves i samarbejde med Århus Elite A/S.

For at komme til undersøgelsen tryk på nedenstående link. Undersøgelsen tager omkring 5-6 minutter.

Kilde

Mange tak for din deltagelse!

Anders Østergaard
Specialestuderende, Sport Management
Institut for Idræt, AU.

Få notifikation
Notifikation ved
20 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Beikes
13 år siden

God survey…håber den bliver brugt til noget fornuftigt 🙂

Keano
13 år siden

Man kan lære utroligt meget af USA med hensyn til underholdning og arrangementer i forbindelse med sportarrangementer. Jeg har inden for det sidste år set NFL, NHL og NBA og til alle kampe havde man gjort ekstra ud af at skabe underholdning for tilskuerne. 1) Brugen af måltavlen og speakeren var meget mere udpræget. Der blev opfordret til at tilskuerne skulle heppe, fx. når hjemmeholdet i NFL skulle forsvare opfordres tilskuerne til at larme og pifte eller råbe "Defence", sål,edes holdet i angreb ikke kunne kommunikere. 2) Når der skete noget stort i form at scoringer og redninger var speakeren… Læs mere »

Jfen
13 år siden


Helt enig! Se på andre sportsgrene. Selv i håndbold formår stadionspeakeren at gejle publikum mere op.

gfbrian
13 år siden

De kunne evt. sende gående sælgere ud imellem rækkerne under kampen ([i]med en lille øl-tank på ryggen[/i]).
Dette ville også give lidt luft til sælgerne i boderne i pausen.

gfbrian
13 år siden

@ Jfen
Nu du siger håndbold speakere.
Håber sku aldrig at fodbold speakeren skal til at kommentere i mic`en som de gør ved håndbolden (for det er sku ulideligt at høre på)
[i]Tak skal i have[/i].

Kim L
13 år siden

En mindre fejl IMO: Ved spørgsmålet om hvor man plejer at købe sine billetter, mangler der en felt, hvor der står: "Har sæsonkort"

SayWhat
13 år siden

Jeg håber ALDRIG at der bliver håndboldagtige tilstande til AGF's kampe. Det er sgu da for pinligt hvis Horup skal til at gejle publikum op. Det prøvede vi engang med en anden speaker og ham blev der buhet af…. Skal vi så også til at råbe målscorerens navn 3 gange? og råbe stillingen? som de gør på heden. Og skal vi også til at spille Birthe Kjær hver gang der bliver scoret (som i håndbold)?. Synes at det er så kikset. Lad os nu ikke glemme at man kommer på stadion for at se fodbold, og kun fodbold. Det har… Læs mere »

Keano
13 år siden

: Der er mange måder på hvordan man kan bruge speakeren og måltavlen. AGF skal finde deres egen stil som passer tilskuerne. Men at afvise det fordi du har hørt en latterlig speaker er for nemt – vær åben overfor nye ideer og tiltag.

govertz
13 år siden

Hallo, jeg vil altså give SayWhat ret! Vi skal aldrig og jeg mener ALDRIG have det som på div andre bonde stadion! En speaker som sidder og ævler løs som en anden tosse! Det er bare for lamt, at hører på, og jeg fatter ikke at nogen tilskuere bakker op om dette! Jeg vil have det som vi har haft det de sidste 100 år på århus stadion. hverken mere eller mindre på det område. Nu da jeg desværre er bosat i Horsens har jeg været inde os se dem et par gange, og er ved at gå helt amok… Læs mere »

Keano
13 år siden

@govertz: Det kan godt være du kan li tingene som de altid har været, men det er jo bare ikke realiteterne. Se på hvad der er sket omkring kampene de seneste 5-10 år. – afstemning om kampens spiller på storskærm – langsom gengivelser – interviews på storskærm – after match bar – børnesektion med underholdning – maskot – cheerleaders Underholdningsbranchen oplever større og større konkurrence og folks tid bliver ikke mere, og derfor må man gøre mere for at profilere sig! Det er uden vision at kræve tingene skal være som altid. AGF og de andre klubber i Danmark skal… Læs mere »

Peder Vendelbo Mikkelsen

[b]Keano[/b], hvis man f.eks. læser på bold.dk i debatten omkring samme emne f.eks. i forbindelse med AaB, så har mange ytret at grunden til at de går mindre på stadion end tidligere er simpelthen fordi AaB har praktiseret en spillestil som er fodboldens svar på en langsom død hvor man samtidig keder sig rigtigt meget. Jeg har selv fravalgt en del kampe i OveP tiden, selvom jeg har sæsonkort, når jeg på forhånd kunne forudse at det ville blive en omgang kedelig lossefodbold fra begge parter på banen. Og mange brokker sig over priserne, især dem som skal have ungerne… Læs mere »

Leon IS the king
13 år siden

@Keano Du har helt ret i at der skal mere til for at holde folk på stadion rundt omkring i DK og det tror jeg da heller ikk goverts og SayWhat er uenige i. Det de ikk vil have er en overgejlet stadionspeaker der skriger målscorens navn 17 gange og slutter af med Tak skal i have. Og der må jeg give dem helt ret. Krummer tæer hver gang jeg hører det rundt omkring i DK og efterhånden er det jo kun i Århus og Parken man slipper for at høre på det! Self skal fodbold holde trit med underholdningsbranchen… Læs mere »

zcml
13 år siden

Jeg manglede også lidt en mulighed ved spørgsmålet ang. hvor man oftest har købt billetter til denne sæson.

Jeg har hele sæsonen haft VIP-billet gennem min papfars arbejde, som er Bronze-sponsor for AGF, men det er ikke ensbetydende med, at "jeg kun kommer på stadion, hvis jeg kan få fribillet", som var den mulighed, der kom tættest på.
Jeg ville jo nok ha' købt, hvis ikke jeg kunne få fribillet!

hinge88
13 år siden

Da jeg startede med at gå på stadion kunne man som barn (mener det var op til 14-års alderen) komme ind for 25,- og mener pensionister kom ind for 60 eller 75. og de voksen skulle så af med 100,- Der spillede AGF for 14-15.000+ HVER kamp! Og det er ikke mere end 6-7 år siden. Derudover var der billig entre i tivoli efter kampen hvis man havde billet. Der var en dag med Thomas Helmig koncert og generelt gjorde man mere for at lokke den brede skare af folk til stadion. I AGF har man en "hård" kerne af… Læs mere »

Kima
13 år siden

Er for alle andre tiltag, end at ændre vores udmærkede og legendariske speaker Nick Horup….HADER håndbold lign tilstande ala det der gak og gøgl: tak, selv tak LORT!

Kima
13 år siden

hinge88:

Er helt enig i ovenstående indlæg fra dig 🙂

kim150381
13 år siden

Med risiko for at blive buet ud, så synes jeg ogsp det er rart vi er kommet af med Cheerleaders!!! Hvem fanden gider at se på 20 ofte småtykke trunter der hopper rundt i midtercirklen? Det ser man sgu da heller ikke på Camp Nou Old Trafford og andre store stadions. Nej lad USA have deres Basket-show og de andre klubber have deres speaker-show med "Tak – selv tak- det var så lidt – det manglede da bare" lort!!! Smid en fuld mand ind i midtercirklen og lad ham skyde på mål, hvis i endelig vil lave noget. men med… Læs mere »

Aros
13 år siden

Jeg er helt enig med SayWhat, govertz og Leon IS the king. Hvis jeg vil have gøgl, tager jeg på Bakken, TRE-FOR Park eller et andet tivoli.

andstorm
12 år siden

Ideen med at nedsætte et udvalg med diverse brugere af stadion er en super idé. Det er vel i vores alles interesse at vi få presset så mange hoveder ind på stadion så vores elskede klub kan få fleste muligt penge i kassen og max opbakning – MEN når det er sagt er jeg totalt og aldeles enig med, SayWhat, govetz, Leon IS the king og Aros vi skal fandme dytme aldrig nogen sinde have en speaker ala håndbold på tv2. Jeg får simpelthen nervøse trækninger når man på diverse håndbold baner og "wanabe forsøg på at skabe en fed… Læs mere »

govertz
12 år siden

@Keano, Selvfølgelig er der sket mange ting de sidste 100 år på århus stadion. Og det har jeg det også helt fint med. Jeg er da også tildels åben overfor nye tiltage. Bare det ikke er som blandt andet andstorm og mange andre skiver. At vi skal have såden en stadion speaker som skriger alle de ondsvage ting. Det ville bare være så meget nedtur for os alle sammen. Da det jo tydeligt er helt til grin! Som andstrom også skriver var pause banko satme sjovt, men så den en halvfede mor eller far løbe ind på banen og ja… Læs mere »