Tilbageslag for presset Gjesing

7

Tilbage i oktober ødelagde Jens Gjesing forreste korsbånd i højre knæ, og efter en vellykket operation har han arbejdet hårdt med genoptræningen for at blive klar til den kommende sæson.

De første mange måneder forløb planmæssigt for midtbanesspilleren, men nu har en irritation sat sig fast omkring knæskallen. Derfor kunne Gjesing ikke deltage i gårsdagens konditionstest sammen med holdkammeraterne.

“Det er utrolig frustrerende at vente. Også fordi jeg føler, at jeg kan en masse med benet. Jeg kan sparke og tackle, og det hæver ikke. Men der er lidt irritation omkring knæskallen, så vi tager ingen chance,” siger Gjesing til Aarhus Stiftstidende.

Med godt seks måneder til kontraktudløb er tiden knap for 25-årige Gjesing, der skal bruge forårets kampe til at overbevise ledelsen om, at han er værd at satse på i fremtiden.

Desværre for AGF’eren er han lagt fra den grundform, der kræves for at spille Superliga.

“Først skal jeg være klar, og så må jeg se, om jeg kan komme på hold igen. Jeg vil selvfølgelig gerne spille. Omvendt har drengene gjort det godt. Vi har et fint hold til Superligaen,” siger Gjesing, der nåede at spille otte kampe i de forgangne sæson.

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Steen6372
10 år siden

Svært at forestille sig en forlængelse af kontrakten. En ærgerlig situation for Gjesing.

grind88
10 år siden

Synd for Jens. Jeg tror heller ikke, han får forlænget.

AndersF
10 år siden

Jeg glemmer aldrig tiden da forsvaret bestod af "The Young Guns", det gjorde det sgu godt i en periode.

Agadez
10 år siden

Er for svingene i sine præstationer. Håber han ryger snart. Der er sikkert også en del klubber i 1. div. der kunne bruge ham. Han har bare ikke niveau til Suppen, desværre.

vieri
10 år siden

Jeg har aldrig set det store lys i Gjesing . Han er en udemærket all round spiller der ikke udemærker sig på nogen bestemt plads . Derfor er det også kun positivt at AGF slipper for hans lønudgifter om et 1/2 år og Gjesing må nok indstille sig på at fortsætte karrieren i 1 division der passer bedre til hans niveau.

Stig AKA Frank HeskjaerIII

Som Krabbe, "it aint going to happen"…

Beikes
10 år siden

Jeg har langt mere fidus til Gjesing end jeg havde til Krabbe. Gjesing er en intelligent spiller med et stort potentiale, men han vil få svært ved at udvikle det potentiale i AGF, da han ikke vil få meget spilletid. Det ideelle ville være en udlejning til en engelsk klub, måske en af de mindre i The Championship.