Thorsteinsson: Der er ikke noget at bekymre sig om – resultaterne skal nok komme

0

Den nye 20-årige islænding har fået en god start i AGF, både rent spilmæssigt og fra fans. Den islandske attitude skinner igennem, og han har allerede vist gode takter.

Jón Dagur Thorsteinsson har fået 111 minutter i den hviie trøje, scoret en enkelt pind og fået en varm velkomst af holdkammeraterne og fans. Til AGF TV fortæller Thorsteinsson om hjemmebanedebuten og det flotte fremmøde:

– Det var en god følelse at få den første hjemmekamp, det har jeg ventet på siden jeg kom, og med to udekampe var det godt endelig at spille hjemme. Vi fik ikke det resultat vi gerne ville, men det var sjovt. Jeg havde ikke regnet med at se så mange fans på stadion, men det var en god dag, en god start og faciliteterne er kanon, fortæller Thorsteinssion og fortsætter:

– Starten har været god for mig, jeg har fået nogle minutter i benene fra start af og føler allerede, at holdet og trænerne stoler på mig. Drengene har været utrolig velkomne over for mig, så det har overordnet været rigtig godt.

Islændingen spiller hårdt, kompromisløst og passioneret, noget en AGF-fan altid vil sætte højere end pris og statistik.

– Jeg tror alle fans godt kan lide at se en spiller, der udviser at han vil vinde. De tre første kampe har ikke været dårlige, med undtagelse af Hobro måske, men hvis man udelukkende kigger på præstationen fra holdet, så har det været godt. Jeg tror ikke der er noget at bekymre sig over, resultaterne skal nok komme, vi skal bare blive ved med at gøre det vi gør, og så er jeg sikker på, at det bliver en god kamp på mandag, afslutter Thorsteinsson til AGF TV.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments