Thomas Hansen: Jeg troede jeg skulle spille

0

Når AGF i dag spiller den sidste testkamp inden sæsonstart, hvor modstanderen er AC Horsens. Bliver holdet nød til at undvære forsvarsgeneralen Olof Persson, da han stadigvæk er udenfor, med en forstuvning af det udvendige ledbånd i knæet.

Thomas Hansen som var fast mand i startopstillingen igennem hele efteråret og spillede alle kampe fra start, har måttet indse at Ole Budzt og Olof Persson har gjort det godt i det centrale forsvar og fået styr på organisationen. Men ved svenskerens afbud, havde Thomas Hansen dog set frem til spilletid, men cheftræner Ove Pedersen valgte en anden løsning, den er islandsk og hedder Kari Arnason.

“Jeg må indrømme, at jeg selv troede jeg skulle spille i dag, nu når Olof Persson er skadet. Men sådan skulle åbenbart ikke være. Jeg ved ærligt talt ikke hvorfor” udtaler Thomas Hansen til ForeverAGF.dk

Han er dog at finde i truppen som drager til Grenå for, at afvikle den sidste testkamp i denne omgang. Men må affinde sig med sin nye rolle, som indebærer en plads på bænken.

Foto. agffodbold.dk

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments