Tanken om NRGi Park holder humøret oppe hos ung AGFer

1

Kun 20-årige Niels Kristensen bliver i næste uge for anden gang opereret for en korsbåndsskade. Et langt genoptræningsforløb venter midtbanespilleren.

– Lige da skaden skete, tænkte jeg ikke over, at det kunne være korsbåndet. Da jeg fik svar på scanningen, blev jeg noget overrasket. Jeg kan huske, at lægen sagde noget med, at korsbåndet var ødelagt, men så hørte jeg ikke mere af, hvad der blev sagt, siger Niels Kristensen til spn.dk

Det har påvirket AGFeren meget, at han nu for anden gang, på trods af sin unge alder har pådraget sig så alvorlige skader. Men han forsøger, at finde de positive frem. Såsom, at det ”kun” er korsbåndet og ikke andre ting i knæet der er beskadiget. Derudover holder tanken om, at trække den hvide trøje over hovedet, og løbe ind på NRGi Park ham oppe.

– Jeg holder mig oppe ved at tænke på den følelse, det er at løbe ind på Århus Stadion for første gang, når det er overstået, siger Niels Kristensen

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
baydk
12 år siden

Det er der mange andre der glæder sig til:k:k:k … sindsygt ærgerligt især med tanke på de gode træningskampe i starten inden skaden:(:(