Tam affære i østjysk lokalopgør – AGF-fans var største lyspunkt

3
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF gæstede til aften Randers i en ægte lokalderby, men selvom opskriften til et brag af en fodboldkamp var til stede, så løb kampen ud i sandet.

Det var en gensidig tam omgang fodbold, der var præget af utallige fejl, to defensivt orienterede organisationer og en frygt for at miste det ene point man var kommet med.

AGF startede ellers i vanskeligheder da Randers flyttede flot rundt på bolden og skabte flere farlige situationer omkring AGF-feltet. Dog stod Backman og den tilbagevendte Kaptajn Kanstrup solidt i defensiven.

AGF fik bedre fat i anden del af 1. halvleg, men ligesom hos værterne sad den sidste aflevering ikke i skabet. Det var reelt set kun Amini, der med en lidt forkølet afslutning kunne noteres for eneste AGF-skud – dog ikke på kassen.

Der var generelt meget lidt at smile over for David Nielsen. 0 skud inden for rammen, flere halvfærdige forsøg på modstanderens halvleg og konstante misforståelser mellem front-trioen i den opbyggende spilfase.

Dermed sagt kan David Nielsen og trænerteamet endnu en gang få bekræftet, at den defensive organisation står knivskarpt.

AGF-fans var det største lyspunkt

Selvom spillet ikke rigtigt fungerede, så kunne de godt og vel 1500 fans på lægterne stadig høres. Endnu en fremragende og eksemplarisk fan-indsats fra de mange medrejsende – og selvom rejsen er kort så viser AGF-fans endnu en gang hvor skabet skal stå, en sand fornøjelse.

Kigger man på de 11 startere i dagens opstilling, så er det svært at finde de helt store vindere. Bundu lykkedes ikke rigtigt med tingene i front, og selvom han stod for et pragtmål forrige kamp, så er konkurrencen med Junker fortsat tæt. Det er to forskellige typer spillere, så David Nielsen må endnu en gang i tænkeboks.

Som nævnt fungerede defensiven upåklageligt, mens midtbanen manglende både plads og berøringer. Særligt Amini, og for den sags skyld også Bror Blume, skulle have været meget mere på bolden, for når de først finder rum på midten, så kreerer de som oftest noget positivt.

En gennemført tam affære i Kronjylland, hvor det østjyske lokalbrag endte som noget af en fuser, og AGF må altså tage til takke med et enkelt point efter en kedelig 0-0-kamp i Randers.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
bacher
Bruger

Flot at holde nullet igen, men hvad med en målfarlig angriber? F.eks.Pål Alexander Kirkevold, som gerne vil prøve noget nyt?

Fanoe
Bruger

Der var kun èn der var ringere end AGF og det var den linjedommer der missede frispark på frispark og et hammer vigtigt straffe.. Hvilket så må være 3 straffespark ikke dømt i 5 kampe..

zcml
Bruger

Det må så gøres op ved at vi får 3 mod FCK i næste runde 😉