Svenne Poulsen starter ude

6

Svenne Poulsens første sæson i AGF har ikke været noget at råbe hurra for. Han blev i sommers hentet i FC Midtjylland som en forstærkning, men han fortæller til mtac.nu, at det ikke var specielt sjovt de første seks måneder, primært pga. lysken og ankel problemer. Nu er skaderne dog væk, og i følge ham selv, så er han pt. en rigtig glad spiller igen.

Han er ved at bide sig fast i startopstillingen igen, især efter indskiftningen mod Aarhus Fremad. Flere fans har råbt på, at han skal starte inde søndag, men dette sker ikke i følge Svenne:

“Jeg håber da, at jeg snart er at finde i startopstillingen, men det bliver heller ikke i denne uge, med mindre der kommer et par skader”
fortæller Svenne Poulsen til mtac.nu.

Svenne Poulsen fortalte om sin fascination af de århusianske fans i starten af sæsonen, og når han ser tilbage på sin første sæson i klubben, og sammenligner med hans tidligere klubber Randers og FC Midtjylland, så har han kun rosende ord til Århus’ fankultur:

“Fankulturen her i Århus er helt anderledes end da jeg var i Randers, men de er ved at komme efter det, selvom det nok tager en del tid før de bare nærmer sig den fankultur vi har i Århus. FC Midtjyllands fans kommer heller aldrig tæt på at blive bedre end de hvide, for de ville aldrig komme 500 mand til Ølstykke for at bakke holdet op, og jeg tror max de ville have været 30 til vores onsdagskamp mod Herfølge, hvor de hvide vel var 416”, slutter Svenne Poulsen af overfor mtac.nu

Det tyder altså på, at Svenne igen på søndag kan spille en joker rolle, når AGF tager imod AB på NRGi Park.

Få notifikation
Notifikation ved
6 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Tveen
15 år siden

Det er da utroligt at der ikke kan findes en plads til ham startopstillingen. Jeg synes faktisk han har gjort en forskel når han er kommet på banen. Måske er problemet at han gerne vil SPILLE fodbold……..

FanSiden1960
15 år siden

På den anden side er der mange konkurrenter på midtbanen : White, Pleidrup, Kari,
Gjesing, Lumb, Sand ……

tippe
15 år siden

Han har f…… gjort det skidt i efteråret. OK at han har spillet godt, som indskifter i anden halveg i de seneste to kampe, men det kvalificerer ham ikke til en plads i start opstillingen. Heller ikke fordi han lefler for os fans…

og som FanSiden1960 rigtig nok siger, så er der heldigvis massa af kvalificeret konkurrence på midten…

KOM SÃ. DE HVIEEE [jump] KOM SÃ……….

seppe
15 år siden

[quote][/quote]jeg tror max de ville have været 30 til vores onsdagskamp mod Herfølge, hvor de hvide vel var 416[quote][/quote]
Det var da et utrolig præcist gæt, har du stået og talt???[lol][lol][lol]

Flanhardt
15 år siden

Svenne er lidt ligesom Rainman på den måde 😉

Rallemederen3019
15 år siden

FLANHARDT DU TAGER PRISEN FOR BEDSTE KOMMENTAR SVENNE ER LIDT LANGSOM LIGESOM RAINMAN, HA HA………[cheers] hVIS SVENNE GÃ~R DET GODT NOK OVER LÃ?NGERE TID SÃ. FOR HAN VEL CHANCEN FRA START.