Svenne er snart fortid

5

Det er lidt over et år siden, at Ove Pedersen hentede Svenne Poulsen til AGF, men midtbanespilleren har aldrig rigtigt grebet chancen. I sommerpausen fik Svenne af vide, at han kunne søge ny klub, men i weekenden kom der et vink med en vognstang, da Svenne Poulsen ikke en gang blev udtaget til 2. holdet. Grunden var i følge Ove Pedersen, at 2. holdet skal fungere som talentudvikling.

“Det er utrolig hårdt at skulle træne syv gange om ugen og så alligevel ikke få lov at spille i weekenden. Det er ikke holdbart ret længe, og derfor vil jeg meget gerne væk fra AGF nu. Jeg håber ikke, at det bliver det helt store problem, for prisen for mig er ikke ret stor. Man kan sige, at jeg er sat til salg for en halv-god middag”
, fortæller Svenne Poulsen til Århus Stifstidende.

I går var Svenne Poulsen til møde med en muligivs ny arbejdsgiver, hvilken angiveligvis er en lavere rangerende klub. Planen er at Svenne Poulsen skal være spillende assistenttræner, men han vil ikke sætte navn på:

“Jeg kan ikke sige så meget om det endnu, men falder det på plads, vil det være noget helt nyt for mig. Mange vil sikkert undre sig over mit valg, men jeg vil gerne være med til at udvikle ting omkring et hold, og det kan jeg måske få lov til på den her måde”,
siger Svenne Poulsen til Århus Stifstidende.

Svenne Poulsen forstår ikke selv, hvorfor han overhovedet ikke kan bruges i AGF. Hverken på banen eller på bænken, men han mener ikke selv han kan gøre så meget, når Ove Pedersen mener holdet er bedst uden ham.

Slutetligt slår Svenne fast, at han hellere ville spille i jyllandsserien hver søndag, end at være en del af en superligatrup, men aldrig spille kamp. Han håber at han inden transfervinduet lukker har fundet en ny arbejdsgiver.

Få notifikation
Notifikation ved
5 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
JeppeRC
16 år siden

farvel løn 🙂 super dejligt.

RasmusKr
16 år siden

husker da en håndfuld gode kampe fra ham i sidste sæson, og tak for dem Svenne 🙂 Med Kari og Jerry på midten er der ikke så brug for ham hos AGF, så held og lykke med den fremtidige karriere.

Lars Elstrup
16 år siden

Tak for din tid Svenne.. Vi ku godt li dig! Held og lykke!:k

Gallerne
16 år siden

Jeg syntes den er lidt Ã.rhus agtig. er manden ikke lige god nok og får nok i løn, så fryser vi ham bare ud. så vi kan prøve igen med en ny spiller.. har man ikke set den før… flot :k

Cander30
16 år siden

Hvis vi faar en sejr i aften bliver det en dejlig födselsdagsgave, men hvis Svenne finder en anden klub bliver det bare bedre endnu. Manden har intet at byde paa og efter min mening skal han bare ud af truppen