Super-Sub Bundu sikrer David Nielsen sin første AGF sejr

Skrevet den 18. november 2017 - 17:53 af
Superligaen Viborg - AGF 02-04-2017 02-04-2017 i Viborg på Energi Viborg Arena Foto: Jesper Zacho Elgaard

Landskampspausen faldt meget tilforladeligt for AGF, der ikke havde hentet en sejr i løbet af de sidste fire kampe, og dermed fik cheftræner David Nielsen lidt mere tid til at spille holdet sammen.

Det var da også AGF, der kom bedst ud fra kampens begyndelse, hvor “De HviiiE” kom frem til flere pæne chancer. Vi skulle dog hen til det 24. minut, før der kom en scoring. Angrebsduoen i denne kamp var Riel og Duncan, og det var netop de to der stod bag kampens første scoring.

Andre Riel tog en flot tur ude på højre kanten, trak ind i banen og sendte et indlæg ind til “Duncan” der sparkede bolden i mål efter en dårlig redning fra Thomas Nørgaard.

Bare få minutter efter skulle AGF have bragt sig yderligere foran, da både Duncan og Spelmann havde to store chancer. Især Spelmann misbrugte en gigantisk chance, da han helt fri foran mål, fik sin afslutning reddet på stregen.

AGF fortsatte det massive pres i første halvleg, og det var kun uskarphed og held fra Silkeborgs side, der gjorde, at AGF ikke var foran med mere end et mål ved pausen.

I anden halvleg var det lidt som om, at luften var ved at gå ud af AGF ballonen, og AGF overlod mere af initiativet til Silkeborg. Gæsterne havde dog svært ved at gøre det farligt, men de kom alligevel tættere og tættere på målet.

Det resulterede i en udligning efter det 60. minut, da Simon Jacobsen steg højest til vejrs på et hjørnespark, og så stod der 1-1.

Derefter bølgede kampen frem og tilbage, og det lignede længe, at David Nielsen fortsat skulle vente på sin første AGF sejr. Indskiftede Mustapha Bundu ville det dog anderledes, da han fem minutter før tid sparkede AGF foran.

Bundu modtog en fræk stikning ind i feltet, og han udplacerede sikkert Thomas Nørgaard i målet.

Mustapha Bundu blev skiftet ind efter 73. minutter, og David Nielsen vil nok vurdere det, som værende en af de bedste indskiftninger han har foretaget nogensinde. Bundu gjorde det nemlig ikke kun til 2-1, men også til 3-1, da han fra kanten af feltet lavede sin signaturafslutning, som han har scoret på flere gange før fra AGF. Han curlede bolden i det lange hjørne, og scorede til slutstillingen 3-1.

David Nielsen fik dermed som fortjent sin første sejr som AGF træner, og der var flere positive takter at spore i dag, hvor bl.a. Andre Riel virkelig fik vist sig frem, og Bundu fik igen vist sine flotte kvaliteter.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Overraskende for mig, men vi vinder jo absolut fortjent. Vi spillede godt direkte i dag, og burde endda have udnyttet omstillingerne i første halvleg bedre. Silkeborgs bærende spillere virkerde lidt uoplagte og trætte. Måske skulle de have snuppet nogle flere fridage i landskamppausen.

  Under middel: Ankersen
  Over middel: Bundu, Sana, Mikanovic

  Resten spillede en godkendt kamp. Kæft det lunede med tre point, mere spilletid til Bundu NU!!!!!!

 2. Dejlig følelse med en sejr, og gid Bundu ender med at blive vores største salg nogensinde.

  Det er mindst lige så godt med Steffen På kassen, men dog er SIF målet er tro kopi af noget, vi har set 100 gange før i tidligere sæsoner… en blød bold ind i feltet og så kommer han forkert eller slet ikke ud

  1. Ah mathis nu er han jo også voldsom presset, og det er jo ikke noget nyt, så forstår ikke hans forsvarspiller ikke hjælper ham mere.. Har selv stemt i med udskælp på netop dette punkt, men det kan da heller ikke være rigtig han skal stå mutters alene, og kæmpe med en spiller.

 3. jeg syntes nu også, at Amini spiller en mere end godkendt kamp. Riel mener jeg også gør en god figur.

  Men overall en flot kamp, hvor holdet kæmpede bravt og flot. Dog et lille minus ved den manglende træfsikkerhed i første halvleg. Men den havde Bundu så til sidst i kampen!

 4. Bundu er dygtig, men han ligner en, der ikke ved hvad fodbold er.

  Riel spillede bedre end jeg hidtil har set i den hvide trøje, meget positivt.

  Positivt er også at vi rent faktisk var det bedste hold og vandt, ærgerligt vi ikke fortsætter de gode takter fra første halveg, men det kan der jo være mange årsager til.

Skriv et svar