Stortalent: Sommerfuglene er der – det bliver stort

16

Sidste lørdag var det Morten Beck Andersen der stod foran sin debut, og han fik chancen da Peter Graulund måtte forlade banen med en skade kort før tid. I morgen kan Dennis Høegh få samme chance, idet Alex Valencia er tvivlsom. Pt. er der udtaget 19 spillere, og op til kampstart sies en fra, men alligevel præger sommerfuglene Dennis’ mave:

“Ja bestemt, det bliver en rigtig stor oplevelse. En oplevelse jeg har drømt om i mange år. Det er jo det som man drømmer om, når man er ung knægt. Så sommerfuglene er der bestemt”
, fortæller den unge angriber til morethanaclub.dk.

Han har længe været udråbt som AGFs største ungdomstalent, og han har da også været til prøvetræning hos Bolton, Tottenham, Inter og Chelsea. Sidstnævnte har været ekstra interesseret, og inviterede danskeren til et privat stævne, fordi de mente han var den bedste 89’er i Danmark. Dennis Høegh er derfor mere rutineret end andre drenge på samme alder, og det kan måske gøre en forskel i en eventuel SAS-liga debut:

“Det håber jeg bestemt, men det er svært at sige. Jeg glæder mig ufatteligt meget til i morgen, og jeg føler mig godt rustet, hvis debuten skulle komme i morgen”, fortæller stortalentet.

Udover prøvetræningerne hos nogle af europs største klubber, så har han også en god portion rutine fra diverse ungdomslandshold. Pt optræder han hos U20-landsholdet, selvom han kun er 18 og derfor også er tilgængelig for U18- og U19-landsholdet.

Siden lilleputårene har Høegh spillet i den hvide trøje, og til Drenge-DM i 2003 blev han kåret som stævnets tekniker. Det er derfor en speciel oplevelse, at nu være en del af det man så længe har set udefra og beundret:

“Jo, det er helt mærkeligt. Jeg har fulgt mange SAS-liga træninger fra sidelinjen, og det er virkelig mærkeligt, at være en del af det nu. Det bliver stort!”, fortæller den unge AGFer slutteligt.

Få notifikation
Notifikation ved
16 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
White by nature
16 år siden

@Søren Frederiksen synes det er cool at du selv er den første til at kommentere på den artikel, men vil absolut give dig ret – han bliver én af de største

CeresLover
16 år siden

:k DEJLIG journalistik fra Mtac-crewet. Det er det der gør denne side til den BEDSTE danske fanhjemmeside. Flot arbejde!!!! :k Til nyheden: Det bliver spændende at se om han bliver siet fra eller hvad der kommer til at ske. Selv vil jeg næsten hellere se en Anders Kure blive siet fra, men det er jo også fordi man har en Krabbe som spiller samme plads (central forsvars-spiller) og skulle Kure spille venstre back, så har vi Pleidrup. Så jeg ser gerne dette stortalent på bænken og muligvis får han chancen i 2. halvleg selv om jeg ikke helt kan tro… Læs mere »

Dalle
16 år siden

Han bliver rigtig stor. Det bliver spændende om han bider sig fast nu her.

Maradona
16 år siden

Er der nogen der ved hvilket nr., han evt kommer til at spille med?

Budtz4ever
16 år siden

DENNIS HÃ~EGH!!![cheers][cheers]:k:k[jump][yeah]

carpe_diem82
16 år siden

@Maradona Hmmm godt spørgsmål. De "nye" unge spillere Har fået følgende numre: 18 Mike Tullberg (AN) 19 Jens Gjesing (FO) 20 Niels Kristensen (MI) (21 Jerry Lucena (MI)) 22 Cheikh Sarr (FO) 23 Michael Vester (FO) 24 Abdul Razak Salifu (MI) (25 Thomas Hansen (FO)) 26 Martin Mikkelsen (MI) 27 Anders Kure (FO) 28 Michael Lumb (FO/MI) (30 Alex Valencia (MI/AN)) 31 Jesper Rask (MÃ.) 32 Andreas Schultz (FO) (33 Morten Hyldgaard (MÃ.)) 34 Morten Beck Andersen (AN) 35 Anders Syberg (MI) 37 Lasse Vibe (AN) Nummer 29 og 36 er ledig, men måske han får nummer 18, hvis (når)… Læs mere »

Maradona
16 år siden

Er han fra 88 eller 89?
[url]http://www.morethanaclub.dk/playerprofile.php?lookup=3387[/url]

carpe_diem82
16 år siden

Han er fra '89

[url]http://da.wikipedia.org/wiki/Dennis_H%C3%B8egh[/url]
[url]http://www.dbu.dk/lbase/playerInfo.aspx?playerid=5119[/url]

Maradona
16 år siden

Betyder det så han har fået nr. 38?

White by nature
16 år siden

@Søren Frederiksen – No bad feelings herfra – bare lidt lir. Vel det største talent siden Martin Jørgensen. Håber bare at vi kan holde længere på ham her

carpe_diem82
16 år siden

Ja det er ikke så mange 18årige spillere, som har spillet 40 U-landsholdskampe. Han skal nok blive meget spændende at følge i den hvide trøje :k

LL86
16 år siden

Han bliver sku spændende at følge i fremtiden… De fleste af os har vel nok været klar over at han var et stort talent i lang tid, men synes da det er lidt overraskende (og meget positivt) at han allerede får chancen nu..

Nogen der ved hvor lang en kontrakt man har på ham? Han er jo sådan en spiller man burde skrive en 5-årig kontrakt eller lignende med…

binzers
16 år siden

, 36 er ikke ledig, Jeremiah White har nr 36 😉

Hypla
16 år siden

Han har næsten lige underskrevet en ny kontrakt frem til 2009!

carpe_diem82
16 år siden

Er det et væddemål? White har nemlig nummer 15 😉 [url]http://www.agffodbold.dk/docs/holdet/SpillerProfil.asp?id=1262[/url]

SlayPelz
16 år siden

Kom så, Høegh!!! Du har 110% opbakning – vi glæder os! [yeah][cheers]