Stort interview med initiativtager til Nyt Stadion i Aarhus: Vi giver ikke op, før vi har et nyt stadion

3

Aarhus hungrer efter et nyt stadion, og det blev blot bekræftet, da de mobile tribuner til kampen mod Lyngby var en kæmpe succes.

En af grundene til, at der igen er kommet så meget fokus på et nyt stadion til Aarhus er, at der er blevet oprettet en facebook gruppe ved samme navn, som har fået masser af omtale.

Denne facebooksiden er stiftet af Morethanaclub.dk skribenten, Thomas Hjelmager, og jeg satte mig derfor ned for at tale med min kollega ang. hans projekt om at få et nyt stadion til Aarhus.

Facebookgruppen har snart ramt 4000 likes på 3 måneder. Mener du, at siden har været en succes?

”Facebook gruppen ”Nyt stadion til Aarhus” er i mine øjne blevet en kæmpe succes, som har formået at få stadion-debatten til at rase i Aarhus igen. Der har aldrig været nogle tvivl om, at det nuværende stadion ikke er holdbart i forhold til AGF fansenes ønsker og behov. Aarhus er Danmarks næststørste by og set i forhold til andre konkurrenters stadions, så skal Aarhus også have et stadion, som summer af liv, stemning samt en atmosfære, som man ser på andre stadions”, udtaler Thomas Hjelmager til MTAC og fortsætter:

”Facebook gruppen ”Nyt stadion til Aarhus” havde til formål at skabe debat om et nyt stadion til Aarhus – og med en direktør i Jacob Nielsen, som førhen havde ytret sig om, at Aarhus havde et af landets dårligste stadions, så kunne det kun blive positivt”, lyder det fra Thomas Hjelmager.

Hvad betyder det for facebooksiden, at AGF opstillede tribuner til kampen mod Lyngby?

”Det er en kæmpe sejr for Facebook gruppen ”Nyt stadion til Aarhus” men også for hele Aarhus, at vi endelig kunne få AGF fansene tættere på banen. Man kunne jo håbe, at Jacob Nielsen og co. Vil overveje muligheden for en permanent mobiltribune, indtil vi får et nyt stadion, da det både gavner det sportslige, men også kommer AGF fansene til gode på hjemmebane”,

Hvad forventer du, at der kommer til at ske mht. et nyt stadion?

”Jeg er personligt ikke i tvivl om, at Jacob Nielsen senest i år 2020 skrotter aftalen med Aarhus kommune og jeg håber, at Aarhus Elite til den tid har private investorer samt selv har pengene til at kunne bygge et nyt topmoderne stadion, som Aarhus fortjener”, udtaler Thomas Hjelmager og fortsætter:

”Et andet scenarie kunne være, at politikerne inden for et par år indser, at det nuværende stadion ikke kan køre rundt uden AGF som medvirke og vi til den tid kan finde en løsning, som gavner alle parter”, lyder det fra initiativtageren.

Hvem samarbejder facebooksiden med for at få et nyt stadion til Aarhus?

”Jeg har kørt siden alene med lidt hjælp udefra fra begyndelsen og til nu, hvor jeg har fået skrevet flere læserbreve, deltaget i interviews og meget, meget mere. Det er derfor glædeligt at kunne fortælle, at jeg i sidste uge var til møde med Fan Trust Aarhus, som ønskede at indgå et samarbejde med Facebook gruppen ”Nyt stadion til Aarhus”

”Et nyt stadion til Aarhus er også et kæmpe ønske for Fan Trust Aarhus og jeg er super glad for, at denne aftale er kommet i stand, så jeg både får kompetente folk, men også personer, som ønsker et nyt stadion til Aarhus ligeså meget som jeg selv.”,

”Facebook gruppen ”Nyt stadion til Aarhus” samt ”Samlet for Aarhus” havde et event klar til dagens kamp (mod Lyngby red.), men desværre blev det ødelagt pga. flere komplikationer. Vi håber dog, at vi kan gennemføre eventen efter vinterpausen, hvor stadion-debatten endnu engang skal rase. Jeg kan ikke løfte sløret for, hvordan eventen skal udforme sig, men det at vide, at en af AGF’s største fangrupperinger står bag FB gruppen ”Nyt stadion til Aarhus” Det er et kæmpe + i min bog, for så ved jeg, at det nok skal lykkes at få et nyt stadion til Aarhus en dag”,

Hvad er fremtidsplanerne for ”Nyt Stadion til Aarhus?”

”Fremtiden for FB gruppen ”Nyt stadion til Aarhus” er kun blevet mere positiv, efter vi fik Jacob Nielsen til AGF. Vi vil stadig sætte fokus og skabe debat om et nyt stadion til Aarhus og derudover vil jeg i samarbejde med Fan Trust Aarhus lave flere forskellige arrangementer, som endnu ikke er på plads – men bare rolig, vi bliver ved indtil Aarhus har et nyt stadion”,

”Vores hjemmeside er også godt på vej, hvor vi også der får kæmpe hjælp af Fan Trust Aarhus, men også af Anders Madsen, som er hjernen bag hjemmesiden. Der vil komme mange forskellige ting de næste par måneder og jeg glæder mig til at kunne løfte sløret for det!”, slutter Thomas Hjelmager til MTAC.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
agf-dresen
9 år siden

Det er super godt arbejde og bliv endelig ved med det 🙂

bacher
9 år siden

Stærkt, det skal nok blive godt!
Stor tak og fuld opbakning.

AltidHvid
9 år siden

I like