Stort AGF nederlag i Parken

Skrevet den 22. oktober 2017 - 19:55 af
Superligaen Viborg - AGF 02-04-2017 02-04-2017 i Viborg på Energi Viborg Arena Foto: Jesper Zacho Elgaard

Det så ellers fornuftigt ud i begyndelsen af opgøret, da AGF gæstede de danske mestre fra FC København.

AGF spillerne spillede fysisk og skabte flere gode muligheder i de første 10 minutter, men langsomt som spillet skred frem, var det hjemmeholdet der satte sig på kampen.

Efter 9 minutter burde FCK havde bragt sig foran, da Pieros i to omgange ikke formåede at få bolden i mål. I første omgang stod Pierre Kanstrup klar på stregen og i anden omgang sparkede han over mål.

Ikke mange minutter efter blev der dømt straffespark til FC København, da Mustafa Amini havde arm på bolden. Dette var dog ikke tilfældet, og derfor var det måske karma, da Verbic sparkede over mål.

I det 35. minut kom hjemmeholdet fortjent foran, da Uros Matic efter en tilfældig bold i feltet kommer frem til en afslutning, og dermed 1-0 til FCK.

Det blev ikke bedre kort før pausen, da Verbic bragte hjemmeholdet på 2-0, og dermed var det op ad bakke for AGF.

I 2. halvleg kom de to mandskaber ikke frem til mange chancer, men det var stadigvæk københavnerne der sad på spillet.

Efter lidt mere end en times spil, gjorde Verbic det til 3-0 for FC København, da han headede et indlæg fra Nicolai Boilesen i mål. Bare seks minutter senere blev det også til 4-0, da Pieros scorede efter oplæg fra Rasmus Falk.

Dermed var kampen endegyldigt afgjort, og det blev også den sidste scoring i kampen. FC København slog dermed AGF 4-0, i hvad der blev David Nielsens 2. nederlag ud af to mulige som cheftræner for Byens Hold.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Et stort omgang øv…

  Det var lidt over hele banen vi var dårlige. Men FCK var virkelig gode så det må man også kreditere.

  Vigtigste fokus punkter:
  – Bedre dødbolde..
  – Bedre midterforsvar
  – Bedre Duncan
  – Færre åndsbollede gule kort…

  Synes dog at indstillingen var god, vi spillede lidt bedre med bolden.

  PS: fedt at se Hvidt på banen idag.

 2. På den ene side kan jeg godt lide vores mere frigjorte, tempofyldte og offensive spillestil, men i dag med Amini og Spelman på central midt, blev det en smule for naivt imo. Vi manglede defensive muskler og blev straffet.

  Generelt er det tydeligt at spillerne ikke er bundet af så mange taktiske aftaler, men kan spille mere frit og intuitivt. Det kan jeg godt lide, omend vi skal passe meget på ikke at lade alt være “ok” bare fordi tanken eller ideen var god nok, men aktionen ikke lykkes. Der skal kræves kvalitet i alt hvad vi gør. I dag virkede vi selvtillidsfyldte i boldomgangen, men også til tider så friske i spillet, at det næsten kunne have været en opvisningskamp, hvor det bare blev en åben slagudveksling, som vi selvfølgelig tabte stort, pga manglende individuel kvalitet.

  Vi skabte dog flere chancer mod FCK i dag end vi har gjort i mange år. Til gengæld viste det også at vi mangler kvalitet, når bolden skal puttes i kassen.

  Taber vi den næste kamp også, kan vi vinke farvel til top seks. Det som er DN’s og klubbens målsætning.

  1. Trykker på enig knappen…..da jeg så opstilling og især midtbanen, tænkte jeg også at vi i den grad kunne blive mast – Sana, Spelmann, Amini, Ankersen – Masser af energi, men ingen muskler.

   Syntes dog (trods 0-4) at vi var bedre her end vi var imod Sønderjyske FCM hvor vi også fik klø – Boldomgangen er i hvertfald mere løssluppen.

   Men som jeg lige ser det, vi har en elendig defensiv – Møller virker ikke helt stærk nok syntes jeg, Kanstrup er ikke en forstærkning i forhold til Thomas Juel, Dino er en tikkende bombe, og Stage ligner en der er gået en smule i stå – Juelsgaard er klart den mest stabile, hvor i mod jeg under mig meget over hvorfor Bachmann pludselig er sat helt ud og slet ikke er i spil pt.

   Og så tror jeg der skal tages en beslutningen omkring om DAP skal bruges eller sælges – For han skal enten spille for at ramme sit gamle niveua, eller have en frisk start et andet sted.

  1. Jeg sagde derhjemme i gr inden kampen… Så skat vi taber sku 5-0 i dag.. Hvorpå der blev svaret – Er det da FCK de skal møde.. ☺ jojo

 3. Jeg fatter ikke at man er arrogant nok til at tro man kan tage i parken og tromle FCK med et ufarligt hold i krise. Det er i min optik himmelråbende naivt og vi fik som fortjent. Jeg ved ikke om det er den vindermentalitet vi har manglet. Jeg savnede Glens 6-mands bagkæde og noget ydmyghed idag. Hvad f… kan vi bruge en 4-0 kamp til? hvis vi havde spillet ydmygt og trukket en 1-0, 2-0, 3-1 eller lignende havde det nok ikke gjort så ondt på spillere og fans. Men kampen idag er så kritisabel og det tror jeg vi i høj grad kunne have været undgået med en anelse realitetssans.. Jeg forventede ikke points, men vores trup er god nok til at det burde være muligt at høste points i ALLE kampe i suppen.

  1. @sissyfuzz det er vel ikke himmelråbende naivt at gå efter det, hvis som du siger truppen er til at få point ALLE kampe.. lugter af at du stadig er pigesur over at Glen fortjent blev sparket ud.
   Dog synes jeg vi skulle have forsøgt efter pausen at undgå et for stort nederlag, frem for at gå efter en sejr.
   Jeg synes det var forfriskende at se at holdet turde at gå efter det igår, istedet for at stille os ned bag en 6 mands kæde og så tabe alligevel.
   Synes valget af Duncan var fint, for vi skulle have en farlig en til dødbolde, men hvorfor man så næsten konstant vælger det korte hjørne er en gåde..
   Backman må være i spil til næste kamp.

 4. Det er ingen skam at tabe til en bedre modstander. FCK var bare langt bedre end os i går, på alle parametre! Jeg noterer mig:
  1. at vi får alt for mange dumme gule kort – ja, dommeren var igen imod os, men det er de jo i 80% af alle kampe, så væn Jer til det og lad være med at trække de dumme kort for brok eller smide bolden væk etc.
  2. Sana som kreativ station lige bag ved angriberne ser spændende ud
  3. Sana bør IKKE tage dødbolde, f*ck hvor er det ringe det han præsterer på hjørnespark.
  4. Forsvaret sejler igen-igen-igen-igen … der er ingen defensiv organisation på midtbanen.
  5. Spillet er blevet meget bedre at se på end under GR

  1. Vi mangler afslutninger og de få afslutninger, som vi har, er af ringe kvalitet. Vi starter frisk, og presser Fckerne – fremfor en kompakt defensiv struktur lever vi på et højt og optimistisk pres. Vi får ikke den scoring, der evt. kunne hav tilladt os at stille os mere kompakt og lavt.

 5. Der er 6 kampe tilbage i efteråret. 2 af dem er mod Brøndby og FCM på udebane som man må formode vi taber. Jeg vil mene vi skal have mindst 3 sejre i de resterende 4 kampe for at være i spil til top 6 til foråret. De 4 kampe er: FCN hjemme, Randers ude, SIF hjemme og Helsingør hjemme.

 6. Problemet er jo IKKE denne kamp.

  Problemet er vi har fået sølle fucking to point via 0-0 mod OB, AaB, Lyngby, Horsens, SIF, SJE, Randers…

  Vi har så fået to heldige sejre mod FCN og BØF, der gør, at sæsonen ikke allerede er slut frem til playoffkampene.

 7. Vurdering af spillerne
  – Jova: Kan ikke rigtig gøre så meget i går. Generelt meget mellem..
  – Stage: Av av for en elendig indsats. Men igen, så er han hentet fra Brabrand, så sandsynligheden for, at han blev det store hit har aldrig rigtig været stor. AJA er savnet i den grad.
  – Pierre: Er slet ikke den stabiliserende faktor i forsvaret som ønsket. Pt. virker det som penge lige i lokummet.
  – Julle: Meget mellem, og den bedste af de to i forsvaret.
  – Møller: Lidt grøn, og lidt på glatis i dag. Har ikke fysikken til at sætte sig igennem med. Ligner lidt en 1. års senior i dag.

  – Amini: Som en flue i en flaske. Flakser rundt, er med i meget lige ved og næsten. Og det er vel egentlig det der er konklusionen med Amini.. “Meget lige ved og næsten”. Han er hverken solid defensiv eller farlig offensiv – så hvad er han egentlig?
  – Spelman: Kors i guder hvor er han en skændsel at se på. Stod det til mig blev han sat på det første tog ud af byen. Skal han endelig spille skal det være som kant i en klassisk 4-4-2. Han skal IKKE ind og være central i opspillet.
  – Ankersen: Det bliver vel ikke rigtig til noget med den gode hr. Ankersen. Pt. vel sådan lidt ligegyldig
  – Sana: Mange fikse ting, men når han er på et hold hvor det meste sejler, så bliver han for ofte blind passager. Og så sætter man Spelman og Duncan til at spille småspil med ham…. OMG

  – Duncan: Manden er færdig. Tungere end vådt strandsand. Langsommere end en vandrende pind, og går mere op i at svine ledelsen. Og hvor berettiget det end måtte være, så er det altså ikke særlig konstruktivt.
  – Junker: Eneste spiller med lidt drev. Men for meget spild.

  Vi står hermed tilbage med en trup, hvor vi har en masse “lige ved og næsten spillere”. En trup, hvor vi har få spillere med spidskompetencer.

  1. Jeg synes du er lidt hård ved spillerne men jeg er alligevel enig langt hen af vejen.

   Synes Amini er rigtig god i erobringsspillet og han prøver at kreere situationer men han kommer til at se ringere ud end han gør det, når spiller omring ham sakker på den måde de gør. Og så skal han nok have lidt skudtræning 🙂
   Spellman er gået fra at være en kriger under Glen til en møgsvin under David – det har jeg det sku underligt over.
   Ankersen virkede intimideret igår og svinger for meget i præstationerne.. Men jeg er ikke klar til at dømme ham fortabt.

 8. Det dømte straffespark vil jeg ikke klandre dommeren for, fra hans vinkel ville jeg helt sikkert også ha’ dømt den, og det var kun tv-billederne, der viste, at der ikke var hånd på. Det viser dog bare igen behovet for brug af video-hjælp.
  Jeg er sttaks mere irriteret over at linjedommeren ikke kunne se en tydelig offside på FCK’eren, der fremtvang hørnesparket, der førede til første mål.
  Og det blev da også fuldstændig ignoreret af kommentatorerne, og resten af tv-holdet.

  Ud over, hvad andre allerede har noteret at man kan tage med fra kampen, vil jeg konstatere, at Kanstrup skal ha’ fundet en anden måde at holde styr på håret!
  Har lagt mærke til at han tit taber hårdbåndet. Og i går var han begyndt at rette på den inden hjørnesparkssituationen var overstået; ikke ensbetydende med at han ellers ville ha’ afværget målet, men i hvert fald holdt han ikke 100% fokus i en farlig situation!

  Og så bør Viasat hurtigst muligt se at få fyret Strudal igen!
  I bedste fald er han en kæmpe klaphat at høre på. I værste, kan hans såkaldte ekspertviden ligge på et meget lille sted.

 9. @only white – Måske du skulle kravle ned fra min p.. og finde en ny hobby? Hvorfor har du så travlt med at lægge mig ord i munden? Du er jo ynkeligt ringe til at argumentere for noget som helst, og du kan nærmest ikke sige andet end ‘du er bare sur over Glen blev fyret’ – Jeg synes du lugter af mangel på hjernekapacitet og villighed til at lytte på andre holdninger end din egen…

  Oh well, du må være svært ubegavet hvis du tror at en defensiv tilgang er lig med et nederlag, så jeg dropper at spilde tid på dine kommentarer..

Skriv et svar