Storsejr til AGF efter chokstart

Skrevet den 29. september 2017 - 19:50 af

Det var et AGF hold, der var ramt på selvtilliden efter to nederlag i træk, som tog turen til Helsingør, hvor oprykkerne fra FC Helsingør bød velkommen.

Det startede alt andet end godt for AGF, der dog senere fik tag om kampen. FC Helsingør startede med at dominere i begyndelsen af kampen, og det resulterede i et mål af Anders Holst efter kun otte minutters spil.

Efter scoringen stod der kun AGF på opgøret, og det var i den grad takket være Kasper Junker.

I det 21. minut fik AGF reduceret, da Duncan header bolden til Kasper Junker, der flot fightede bolden videre til Tobias Sana, der sparkede bolden i mål til sit første Superligamål for AGF.

Blot seks minutter senere blev det 1-2 til AGF, da Kasper Junker var hurtig på et AGF frispark. Helsingør keeperen laver dog en kæmpe fejl, da han fuldstændig går forkert af bolden, og Junker kan dermed sparke bolden sikkert i mål.

Junker var atter på spil i det 45 minut, da han lavede et fantastisk mål. Han forlængede flot bolden til sig selv, tog turen ned af højrekanten, trak ind i feltet og jernede den smukt over i det lange hjørne.

Der var spillet 10 minutter af anden halvleg, da Duncan efter et hjørnespark steg til vejrs og headede bolden i mål til 1-4.

Dermed var kampen mere eller mindre lukket, men det var altså ikke nok for AGF. I det 64. minut kom Andre Riel på banen i stedet for Kasper Junker, og Riel kunne få minutter efter have kommet på scoringstavlen, men Jakob Ankersen var selvisk og sparkede selv bolden i mål til resultatet 1-5.

Flere mål kom der dog ikke i kampen, selvom Mustapha Bundu havde en kæmpe chance kort efter sin indskiftning.

Det endte dermed 1-5 til AGF, der endelig fik lidt oprejsning og selvtillid igen.

 banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. Vi prøvede ellers at sætte verdensrekord i at spille fuldstændig usammenhængende og elendigt i de første femten minutter. Men så kom de i gang. Junker er bare stærk, elsker hans altid direkte og målsøgende spil.

Skriv et svar