Stolt startdebutant Thomas ‘TK’ Kristensen: Kaba gik faktisk og roste mit spil!

0

Af Simon Fenger

Pinsens udekamp imod FCM havde for AGF helt åbenlyst det formål at have hele holdet så klart som muligt til fredagens ventende opgør imod AAB om europæisk deltagelse.

Udover den småskadede Patrick Mortensen havde David Nielsen valgt at spare en række andre af de normale profiler. Det åbnede op for en eksperimenterende 3-4-3 / 5-4-1 opstilling med 3 centrale forsvarsspillere.

Selve opstillingen så faktisk ganske fin ud på banen et stykke hen ad vejen. Nederlaget skyldes i højere grad de mange uprøvede kræfter AGF havde på banen. Stillet overfor et topmotiveret og stærkt FCM-mandskab var der ganske simpelt kvalitetsforskel.

4 mål blev der sat ind i den forkerte ende, ikke et for meget efter spil og chancer. AGF havde et par muligheder til at pynte lidt på resultatet imod slutningen, det var det.

FCM måtte imidlertid også forlade banen skuffede, da Brøndby med en hjemmesejr over FCN vandt det danske mesterskab. Dermed blev det som bekendt til, for FCM, skuffende sølvmedaljer.

Kampen bød på muligheden for at give spilletid til mange af de normalt lidt perifære spillere. TK, der indtil denne kamp kun havde spillet ganske få minutter fik fuld spilletid. Ham tog vi en snak med efter kampen.

“Det var en sindssyg fed kamp at få lov til at få, det var en kamp, der gav hår på brystet. Nu galdt det ikke noget for os i dag, men den galdt jo sindsygt meget for FC Midtjylland, så jeg blev prøvet af på højeste hylde i dag”

“Jeg synes, det var en god oplevelse at spille overfor Sory Kaba, han er en stor fyr ligeseom mig, og han gik faktisk og roste mit spil, så det fedt”

 

TK var, pånær de sekvenser hvor Midtjylland scorede, generelt godt tilfreds med kampen. Vi spurgte ham ind til om han nogensinde tidligere har trænet i at spille i en 3-back kæden:

”Nej, det har aldrig nogensinde, det var en lidt underlig opstilling, men det var fedt at prøve, og vi kom egentligt ok ud af det”

 

Efter dagens kamp må vi kunne forvente fuld tryk på alle kedler på fredag!

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments