Stolt og skuffet stemning i truppen – Stage roser de unge talenter

1
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Jens Stage fik fornøjelsen af at spille centerback, da AGF spillede 2-2 i Hjørring. Et resultat der både gør altmuligmanden stolt men samtidig efterlader en skuffet stemning i truppen.

For et par uger siden tog vi en snak med Jens Stage. Her spurgte vi ind til hans rolle i klubben og den faktor, at han muligvis kunne blive den, der løfter de unge talenter mod mere spilletid. Det kan du læse her.

I de sidste kampe er det næstet blevet til fuld spilletid for Kasper Lunding, der også har vist, at han i den grad er berettiget i truppen. I går blev det, trods markant mandefald, til flere ungdomsspillere i start 11’eren.

Det blev nemlig til Superliga-debut til 18-årige Sebastian Hausner i midterforsvaret, der i 2017 blev rykket op i A-truppen, mens der også var debut til 19-årige Daniel Thøgersen på backen. Nu var det tid til den store debut, og her får de unge kræfter roser med på vejen Jens Stage:

– Udover de første 30 sekunder, så synes jeg, at vi gjorde det godt i dag – og de unge gjorde det rigtig flot. Vendsyssels mål til 2-2 er flot, mens det første mål selvfølgelig er en streg i regningen. Men det afgørende er naturligvis det røde kort i 2. halvleg. Det er svært, at spille 10 mand. Men alligevel fik de unge vist, at de sagtens kan være med, og vi prøvede med at gå efter sejren, men det var ikke helt nok, lød det var Jens Stage, der – trods næsten en hel halvleg i undertal – alligevel ærgrede sig, at det ikke blev til alle tre point på det vindblæste stadion i Hjørring, fortæller Stage til AGF.dk og fortsætter:

– Jeg er stadig skuffet over, at vi ikke får tre point. Det er svært med 10 mand i så langt tid af kampen, men jeg ville godt nok gerne ha’ haft dem alligevel. Vi spiller rigtig god fodbold i dag, og vi skaber de chancer, der skal til. Folk kan snakke om skader og karantæner, men i AGF er der unge spillere, der er klar til at tage over – det er jeg enormt stolt over, lød det fra Jens Stage.


Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
dengamle
Bruger

Fortjent ros – så må vi tage med at der kom et par alvorlige fejl fra de unge der kostede dyrt. Fejl fører med når unge bruges men glædeligt at klubben er på et niveau hvor der er plads til det