Stolt og selvtillidsfuld Jeremiah White

9

AGFs amerikanske kantspiller fik i sidste uge sin landsholdsdebut i en kamp mod Sverige under en godt 14 dage lang træingslejr i Californien – kampen mod Sverige endte oven i købet med en amerikansk sejr på 2-0. White er nu vendt tilbage til smilets by, hvor han er mere end klar til at træne med AGF igen. Endvidere har han under opholdet imponeret landstræneren tilstrækkeligt, da han endnu engang er blevet udtaget.

– Jeg er glad og stolt over, at landstræneren gerne vil se mig igen, og jeg går ud fra, at AGF også helst ser, at alle spillere er glade og tilfredse, fortæller amerikaneren til Århus Stiftstidende.

Han mener dog også, at det vil komme AGF til gode, hvis han får lov til igen at tage til landsholdssamling:

– Det har givet mig en masse fornyet selvtillid, som jeg er sikker på, jeg kan bringe med ind i kampene i Superligaen. Jeg ved, at jeg skal oppe mig, holde et højt bundniveau, hver gang vi spiller, hvis jeg skal have en chance for at holde mig i landsholdstruppen. Det er en kæmpe motivation i sig selv og noget, der selvfølgelig også gerne skulle komme AGF til gode.

White fortæller endvidere, at han er i rigtig god form, og trods jetlag stillede han også til træning på Atletion i dag.

Få notifikation
Notifikation ved
9 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
RaDok
13 år siden

jeg syntes også han skal til landsholdssamling! uden tvivl !

fladmose
13 år siden

Afsted igen Jerimiah(-staves?) :K:K

Khaki
13 år siden

Går ud fra det staves Jeremiah (som i overskriften)

Det er lidt skidt hvis han går glip af en stor del af opstarten, men på den anden side er det det han kæmper for… og hvis man ikke giver ham mulighed for at opnå det, hvorfor skulle han så kæmpe?

Ando
13 år siden

Selvfølgelig skal han til landsholdssamling! Han har hele tiden troet på at AGF kunne give ham en plads i truppen, så det vil vel kun være naturligt at vise ham tilliden og give ham muligheden for at udvikle sig som spiller. Det kan da kun komme os tilgode i sidste ende!

Tillykke White!

Ando
13 år siden

Alle der har taget turen over atlanten ved hvordan man har det efter sådan en rejse, så bare det han møder op til træning viser da selv de blinde, hvad han vil!

Kass2k
13 år siden

Han skal spille så mange landskampe som overhovedet muligt.
Han har givet os, nu skal GF give lidt igen….

hinge88
13 år siden

En kamp af betydning giver så vidt jeg husker fra min egen smule erfaring med fodbold, mere udfodring og langt større kondition. Der er envidere ikke tale om at han er væk i 2 uger, og med knap to måneder til kick-off, så skal han have lov at tage afsted. HAN FORTJENER DET!

samle
13 år siden

white er superligaens ronaldo på den kant.. Helt klart han skal på usa landshold han er rigtig i en udvikling der sparker numse 😀

agf8260
13 år siden

http://youtube.com/watch?v=WRoaga6wrYE&feature=related

vi ka jo lige nyde ham i dette klip indtil vi ser ham i aktion igen:k:k:k