Stig Tøfting om AGF del 2

7

For to uger siden talte vi med Stig Tøfting om AGF og andre AGF relaterede ting. I denne uge har vi igen haft fat i Stig og stillet ham nogle af jeres spørgsmål, samt konfronteret ham med hans nye titel, som den mest betydningsfulde spiller i AGF gennem tiderne.

Vi starter ud med nogle brugernes spørgsmål til Stig.
Hvem ser du som den vigtigste spiller i AGF?
”I mine øjne er der to vigtige spillere i AGF, den ene er Peter Graulund for uden ham, ville AGF ikke score særlig mange mål og den anden er Steffen Rasmussen, fordi han kan redde de der bolde hvor man tænker, *Hov hvordan gjorde han det?*”, udtaler Stig Tøfting til Mtac.nu

Nogle på Mtac har kritiseret Steffen Rasmussen og derfor luftede vi spørgsmålet om Steffen Rasmussen er god nok til AGF og det mener Stig bestemt, at han er.
”Det er han. Sidste sæson da jeg selv var inde over holdet, var der måske et par gange ved dødbolde, hvor man gerne havde set ham gå ud i feltet, men i sidste sæson var der jo flere ting der slet ikke hang sammen. Der var jo også en grund til at Morten Olsen havde ham inde omkring liga landsholdet. Så jeg synes bestemt han er god nok til AGF”, udtaler den tidligere midtbane general.

Hvad gik der galt med Dioh Williams? Og kan han få comeback i den hvide trøje.
”Nogle spillere slår bare ikke til i nogen klubber. Jeg spillede selv sammen med ham i Hæcken og der havde jeg aldrig set noget lignende. Men han er en spiller, der har brug for selvtillid for at fungere ordentligt. Man kunne jo se i flere kampe, at han tog de forkerte beslutninger, når han skulle skyde på mål, så afleverede han og når han skulle aflevere, så skød han på mål”, udtaler Stig og forsætter på spørgsmålet om han tror, at Dioh Williams kan få et comeback i den hvide trøje.
”Jeg skal ikke, kunne sige om han får et comeback i den hvide trøje, men jeg tror det nu ikke”
, udtaler Stig Tøfting.

Hvad skal der til for, at AGF bliver en fast del af top 4?
”Det er et rigtig svært spørgsmål, de har lige fået en ny træner som virker for mig ret okay. I bund og grund handler det hele om økonomien og om klubben har penge nok, til at holde på de gode spillere der har niveau til at spille med der oppe”, udtaler Stig Tøfting.

Hvad er i dine øjne vigtigst. A) At AGF for styr på økonomien og må vente med en topplacering. B) At AGF tilsidesætter økonomien, for at komme op i toppen?
”Man skal ikke tilsidesætte økonomien, for at komme i toppen af rækken. Man kan ikke bare gå ud og handle ind uden at kigge på økonomien, for så skaber det et stort hul”, udtaler Stig og forsætter:
”Tag F.eks. og kig på AGF, nu ved jeg ikke helt hvad den aktieemission vil komme, til at gøre for AGF, men ellers er der jo masser af huller der konstant skal lappes. Så når der kommer penge ind fra et spiller salg, så går de til at dække hullerne, så der kommer aldrig et to cifret millionbeløb, der kan gå lige ned i lommen på AGF”. Man kunne måske have gjort det, hvis man havde en Kasi Jesper i Aarhus, men det har vi ikke”
, Konstaterer Stig Tøfting.

Efter brugernes spørgsmål begyndte vi, at fokusere mere på Stig Tøfting samt hans tid i AGF.

Har du ambitioner om at blive cheftræner i AGF, eller et andet hold?
”Lige nu har jeg et job jeg godt kan lide hos Canal 9 og derfor har jeg f.eks. ikke lyst til at gå ud og træne et 1. eller 2. divisionshold hvor ambitionerne ikke matcher mine. Altså i 2. division har de fleste spillere jo et arbejde og derfor vil man som træner, skulle stå i de situationer, hvor man ikke ved hvem der kommer til træning, fordi de har et arbejde og det er ikke det jeg vil”, udtaler Stig Tøfting og understreger, at hvis der er et 1. eller 2. divisions hold der har ambitionerne til at spille i toppen af superligaen, så kunne dette også være interessant.

Stig Tøfting er en elsket person blandt mange AGF fans og AGF er også hans hjerteklub, derfor spurgte vi om han har ambitioner om at blive cheftræner i AGF.
”Nej jeg har som sådan ikke ambitioner, om at blive AGF træner, men hvis tilbuddet en dag byder sig, så ville man da altid gerne og der er da noget specielt over det, når det er ens egen klub, men lige nu har jeg et job hos Canal 9, som jeg finder mig rigtig godt tilpas i.”,

Hvad har været din bedste og værste tid i AGF?
”Den bedste tid i AGF var nok i 96, da det både blev til sølv i turneringen og guld i pokalen og derudover havde vi bare et meget stærkt hold, Nocko Jokovic, Gunnar Lind, Windfeld, og en Thomas Thorninger der personligt var en meget stille person, men når han var på banen kunne han godt nok lave mål. Vi var også de typer, der nok ikke kunne fungere i særlig mange andre jobs, men vi vidste hvad vi ville, når vi stod på banen og det var at vinde”, udtaler Stig Tøfting og forsætter med den værste tid i AGF.

”Den værste tid i AGF var helt klart sidste år, hvor jeg var inde omkring holdet og vi endte med at rykke ned. Det var ikke en speciel rar situation at forlade klubben i”, udtaler Stig Tøfting

Stig Tøfting om sin titel fra Mtac.nu, som den mest betydningsfulde spiller i AGF gennem tiderne.
”Fansene prøver jo på en eller anden måde, at identificere sig med en og derfor kan de godt lide en spiller, der kæmper for klubben og altid yder sit bedste og jeg er da beæret over at få den pris, det giver jo et anerkendende skuldreklap, så det betyder da helt sikkert noget”, udtaler Stig Tøfting og forsætter med et par ord til fansene på Mtac.nu:

”Jamen jeg da beæret over at få sådan en pris, det giver lige et ekstra skuldreklap, så det er jeg da beæret over. Nu får jeg jo ros som spiller på banen, men man skal ikke glemme at rose fansene, der står på stadion hver gang og hjælper os på banen, så et stort tak”, lyder det fra den mest betydningsfulde spiller i AGF gennem tiderne Stig Tøfting.

Sandt eller Falsk.

Vi var blevet inspireret af den sandt eller falsk spørgerunde, de kører med hos Canal 9 og stillede derfor Stig tre hurtige spørgsmål om AGF til slut.

Vinder AGF et mesterskab inden for de næste 5 år? Falsk

Rykker AGF ned igen inden for de næsten 5 år? Falsk

Kan AGF hente en bedre erstatning for Benny Feilhaber til vinter eller sommer? Falsk

Så Stig tror hverken på et mesterskab eller nedrykning inden for de næste 5 år og han tror heller ikke, at AGF kan finde en profil der er bedre erstatning for Benny Feilhaber til næste sæson, hvis Amerikaneren bliver solgt eller kontraktudløb.

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
letager
13 år siden

Fedt interwiev! Godt lavet Mtac;)

whatslife
13 år siden

det viser vel også alt for tydeligt hvorfor det gik så galt, når de ikke kan se at Staff bare ikke er god nok i feltet, og det har kostet RIGTIG mange mål, at man har en målmand der nærmest kun griber en bold per kamp

zcml
13 år siden

Steffen er sådan set god nok i feltet. Det er bare her hans klejne fysik er et problem. Han er ikke stor nok til at dominere feltet. Og han er ikke en man for alvor rissikere at slå sig på, så der er ingen, der holder igen. Hvis man tager en målmand som Schmiechel (uden at sammenligne niveau i øvrigt), så var han jo nærmest som et stort monster, der kom farende ud af sit mål. Og hvis man gik 100% ind i en duel med ham, så kunne man godt komme galt afsted. Derfor var det kun typer, som… Læs mere »

Brunsgaard
13 år siden

Hold nu kæft med den evindelige Steffen-diskussion. Alle argumenterne har vi hørt 1000 gange før!

Chatwin
13 år siden

ho you [url=http://www.earlshop.com/Watches-Chanel-J12.html]chanel j12[/url] are, for da

Ceres
13 år siden

[b]Tøfting[/b] har fuldstændigt ret i hans analyse omkring [b]Steffen[/b]… og vi har heller ikke råd til at hente en bedre keeper (= landsholdskvalitet), så den diskussion kan man lige så godt lukke én gang for alle..
.

vova821e1
13 år siden

[url=http://mashine-article.ru/]Ñìîòðåòü îíëàéí õðîíèêè íàðíèè ïîêîðèòåëü çàðè[/url] [url=http://mashine-news.ru/]Òðîí íàñëåäèå ñìîòðåòü[/url] [url=http://build-article.ru/]Çíàêîìñòâî ñ Ôàêåðàìè 2 ñêà÷àòü[/url] [url=http://tourism-article.ru/]ñìîòðåòü òðè áîãàòûðÿ è øàìàõàíñêàÿ öàðèöà[/url] [url=http://medic-article.ru/]ñêà÷àòü Âðåìÿ âåäüì[/url]