Stig Tøfting med i nyt podcastafsnit

0

I det nyeste afsnit af More than a club – en AGF fanpodcast har vi fået fornemt besøg. Legenden, Stig Tøfting, betræder nemlig vores ærefulde studie, og det blev til en spændende snak om alt fra Café Ketchup, livet som professionel, Per Thune, vinderinstinktet og meget mere.

Stig Tøfting har haft en karriere med masser af succes, men også med store sorger og drypvise skandaler. I dette specialafsnit af podcasten har vores vært, Ahmed Omar, sat den nuværende fodboldkommentator stævne, og der bliver delt gladelig ud af gode anekdoter undervejs.

Karrieren tog sin begyndelse i AGF, hvor han spillede 231 kampe og scorede 39 mål over de mange ophold, han endte med at få i klubben. Derudover nåede Stig forbi Hamburger SV, MSV Duisburg, Bolton og Tianjin Teda i Kina. Han nåede desuden 41 landskampe og deltog ved fire slutrunder samt OL i 1992.

En stor stjerne og en stor personlighed som i den grad satte sit aftryk på Byens Hold – og på byen generelt.

Så der er faktisk ikke så meget mere at sige, end at du bør tage lyttebøfferne på, smide benene op, og nyde en ordentlig omgang med Plæneklipperen!

Husk at abonnere på podcasten i Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Castbox eller der, hvor du ellers finder dine podcasts. Og send gerne nogle stjerner og kommentarer vores vej i Apple Podcast!

… og så må I endelig dele tanker, kommentarer og feedback i forbindelse med podcasten på Twitter, Instagram eller her på siden!

Rigtig god lytning!

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments