Stemningsboykot på stadion mod mandagskampe

4
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Superligaen begynder endelig i dag. Ikke for AGF, naturligvis, for sæsonen starter først mandag, når vi gæster Hobro.

I de otte første runder har AGF fået over halvdelen af dem. Det er svært at finde god grund til, hvorfor AGF i så lang tid har været offer for mandagskampe særligt på udebane, der i den grad svækker fanopbakningen.

Nu vil Samlet for Aarhus og Nýsir en gang for alle forsøge at udvise den utilfredshed, der hersker i fangrupperinger i hele Aarhus.

Alt stemningsarbejde i første halvleg af alle hverdagskampe nedlægges. Både på udebane og hjemmebane.

– Det er et drastisk skridt, da det går udover opbakningen til spillerne, og oplevelsen for medfans på stadion, men vi ser os nødsaget til, at sætte fokus på problemet. Med dette stemningsboykot, vil vi ligeledes demonstrere, hvor vigtige aktive fans er, for den samlede fodboldoplevelse, skriver gruppen på Facebook.

Er I enige i tilgangen? Skal vi acceptere mandagsskæbnen og forsøge at få det bedste ud af det – vise den ukuelige side af AGF-fans, eller er det på tide at tage andre metoder i brug?

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Thomas Senior
Bruger

Hvis man tager efter billedet, så kan det spare AGF for flere hundrede tusinde kroner i bøder.

jj
Bruger

Så man protester ved ikke at lave larm på stationer, hvor der normalt er stille. Det giver da slet ikke mening ?!? Hvorfor prøver man ikke at demonstrere ved feks at pifte hele kampen. Det vil alle medier reagere på. Det andet bliver bare en lille parantes. Alternativt kunne man synge et chant hele kampen igennem, der tydeligt udtrykte hvad man synes om mandagskampe. Eller alle kunne opsige deres viaplay abonnement kollektivt i en måned eller alle kunne blive væk fra en aftalt mandagskamp (efter at have købt billet)

Budtz4ever
Bruger

Thomas Senior@ ja og et point mindre i snit pr. kamp

Thomas Senior
Bruger

Jeg håber det er 45 minutters stemning pr. kamp og ikke fyrværkeri, som du mener giver 1 point mere pr. kamp.