Stem: Mustapha Bundu årets unge spiller

Skrevet den 13. februar 2017 - 10:34 af
AGF.dk

Går vi bare et halvt år tilbage i tiden, var der stort set ingen danskere der kendte navnet, Mustapha Bundu. På ganske kort tid har den 19-årige spiller fra Sierre Leone dog spillet sig tæt ind på AGF fansene, hvor han med en pragt præstation i årets sidste kamp mod FCK viste et kæmpe potentiale.

Det potentiale har han fortsat vist i de seneste træningskampe, hvor Bundu har været særdeles målfarlig.

Præstationerne er heller ikke gået ubemærket hen i hjemlandet, Sierre Leone, hvor de netop skal til at kåre årets unge spiller. Her er den unge AGF spiller blevet nomineret, og du kan være med til at hjælpe Bundu på vej mod den flotte titel.

Følgende spillere er blevet nomineret til Årets Unge spiller i Sierre Leone:

Kwame Quee – FC Johansen

Mohamed Buyaka Turay – AFC United

Osman Kakay – Chesterfield (På lån fra QPR)

Sheka Eto’o Fofanah – Vejle Boldklub.

Overstående spillere er de unge spillere, som Bundu skal konkurrere med om den eftertragtede pris, og det er værd at bemærke, at Sheka Eto’o Fofanah tørner ud for ingen ringere end Vejle Boldklub.

Stem på Mustapha Bundu her

Lad os stå sammen og giv’ en stemme til Mustapha Bundu. Du kan stemme på AGF spilleren ved at klikke på linket ovenover.

Kommentarer

  1. Jeg tror ikke, at folk hånede eller latterliggjorde, at du havde spottet, at Bundu var et kæmpe talent. Det der lå i det, var vel, at du ville have ham direkte ind på holdet lige efter han var kommet til klubben på baggrund af enkelte kampe for U19 og reserverne.

   Der er ingen tvivl om, at han besidder et kæmpe talent og et enormt potentiale, men hvis han på daværende tidspunkt ikke passede ind (Gør han stadig ikke ifølge Glen), så nytter det jo ikke noget, at smide ham direkte ind i startopstillingen, og forvente, at han havde sat flere point på kontoen.

   Glen har udtalt, at Bundu stadig mangler en del i forbindelse med den måde AGF spiller, at han ikke altid gør hvad der bliver sagt, og at der mangler noget disciplin i det defensive fra ham. Smider han ham ind, før han er klar, kan han ligesåvel koste os point, fordi han ikke er disciplineret.

   Der er dog ingen tvivl om, at du havde ganske ret, da du kaldte hans store talent efter han var kommet til klubben, men jeg er stadig ikke enig i, at man bare skulle have smidt ham på holdet med det samme 🙂

 1. Ok Henze05, enig med hvad du skriver, dog har jeg aldrig i mine indlæg omkring ham, sagt at han skulle permanent ind på holdet fra dag et. Jeg syntes bare ikke han fik rigtig chancen med nogle indhop i efteråret (undtagen Brøndby og FCK kampene) og han kunne da og kan nu gøre det bedre end de kanter vi har p.t. på holdet

 2. For at vide, om vi vil stemme på Bundu, skal vi jo også kende til de øvrige spillere og deres niveau, hvilket jeg i hvert fald ikke gør. Ellers bliver det reduceret til et popularitetskonkurrence, hvilket ikke har meget at gøre med afstemningens formål.

Skriv et svar