Steffen Rasmussen tæt på comeback

6

AGF får et stort boost i nedrykningskampen. Klubbens anfører og førstemålmand Steffen Rasmussen er på vej tilbage.

Anføreren har været ude med en skade siden efteråret og har været stærkt savnet i et hullet AGF-forsvar. Rasmussen regner med at være tilbage om få uger.

– Jeg vil godt afvise, at jeg kommer på tale til kampen mod Viborg på søndag, men om det så bliver mod OB det kommer an på så meget. Jeg er så tæt på nu, at jeg ikke vil lade mig presse til at sætte en dato, siger Steffen Rasmussen til Ekstra Bladet.

– Jeg følger planen, og jeg har hele tiden håbet på, at jeg kunne få nogle kampe inden sommerpausen. Jeg har styrken i benet og jeg kan det meste, men det er for tidligt nu. Jeg er nød til at være helt klar, og der gjorde vi os nogle bitre erfaringer i vinter, hvor vi nok forcerede tingene lidt for meget, tilføjer Steffen Rasmussen.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
agf fan
Bruger

Lyder godt!

letager
Bruger

Jeg var ude og se træningen for en uge siden. Der var ikke noget EO lavede som SR ikke var med i. Han må meget snart være klar!

grind88
Bruger

Hvor har du været henne din fede røv pik!!
4 kampe?!?! Rend mig. Ousager blir svær at ryste.

grind88
Bruger

Ellere rettere: Godt at høre. Velkommen tilbage staff.

ulricht
Bruger

Helt fint at have ham tilbage. Men Ousager har nu faktisk gjort det helt ok. Han har mange af de samme styrker som Staff og er lige så ringe i feltet. Staff har dog rutinen men måske også noget rust, der skal bankes af. Sværere valg imellem de to til de sidste knald eller fald kamp, end de fleste tror.

Ossy
Bruger

Svært valg, jeg tror Staff får lov, men håber at Emil bliver i mellem stængerne !