Steffen Rasmussen: Løgn af PS havde spillernes opbakning

30

I går aftes læste Onside.dk studiet en SMS op, som de havde fået af Peter Sørensen, der bl.a. fortalte, at han ikke havde opbakning fra hverken den sportslige ledelse eller bestyrelsen.

I et interview til tipsbladet fortæller den tidligere AGF træner, at ca. halvdelen af truppen sendte ham en SMS og tilkendegav, at de var uenige i fyringen.

Det fortæller anfører Steffen Rasmussen nu til Stiften.dk, at det er en lodret løgn

”De ting som har været sagt, har jo i bund og grund været usande. Det er jo ikke korrekt, at halvdelen af truppen har tilkendegivet over for ham, at de ikke var enige i fyringen. Den fyring bakker vi som spillere fuldstændig op omkring og den var uundgåelig og det eneste rigtige”, udtaler Steffen Rasmussen til Stiften.dk og fortæller hvorfor fyringen var uundgåelig.

”Fordi Peter ikke havde truppens opbakning. Der var et arbejdsklima, som det ser ud til, at mange ikke kunne arbejde under. Sådan har det været, og det skal man jo ikke være professor for at kunne regne ud”, lyder det fra Steffen Rasmussen.

Få notifikation
Notifikation ved
30 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
dokkic
8 år siden

Jeg håber at Steffen som anfører har så meget finger på pulsen i spillertruppen, at det rent faktisk forholder sig på den måde, og at truppen ikke er splittet i to lejrer.

zytex92
8 år siden

Dejligt der endelig er nogen der tørre og stå frem. Stor respekt her fra!

Burberry
8 år siden

De spillere som er en del af kulturen i AGF heriblandt Steffen, havde et problem med PS. Men nægter at tro, at folk som Osama og Stefan P havde et problem med ham.
Jeg kunne sagtens forestille mig, at det med, at Steffen skulle klæde om sammen med spillere der var under ham i hierakiet har pisset Steffen af. Steffen tror han er verdens bedste. Når man er til træning derude, er han den eneste der ikke gider at hilse på.

Phister Loysauce
8 år siden

Velgørende at Staff endelig tager bladet fra munden. Nu må snakken om, at det kun var nogle få forkælede tøsedrenge, der ikke kunne tåle mosten, som var imod PS.

"Den fyring bakker vi som spillere fuldstændig op omkring og den var uundgåelig og det eneste rigtige.” Meget tydeligere kan det vist ikke siges, uanset hvor længe PS og hans medløbere at opbygge PS som martyr.

Phister Loysauce
8 år siden

*… medløbere prøver at opbygge …

grind88
8 år siden

Jeg synes ikke, det lyder sandsynligt. Jeg tror Osama var en af dem, der var mest utilfredse med PS's pindsvinebold og kedelige træning. At PS-klonen Fredberg så vælger at fortsætte i det samme spor, det er jo kun beklageligt.

AGF 1974
8 år siden

Nu skal Steffen passe på med hvad han siger. Det skal bestemt ikke undrer mig, at mindst halvdelen af truppen har givet udtryk overfor PS, at han havde deres opbakning. At de så ikke har ment det, men bare sagt det for at fremstå bedre over for PS er en anden sag, men det kan PS jo ikke gøre for, og derfor kan PS' udtalelse være god nok.

Jesper Fugleknuser
8 år siden


Det har været nævnt bl. a i stifttidende at der rent faktisk er 2 lejre, hvor de unge mod de gamle og etablerede.
Desuden bør det vel nævnes, at det er naturligt hvis Steffen er stærkt kritisk til PS,
Han har jo som anfører selvfølgelig været med til at tage beslutningen om at fyre PS og til at anbefale at Fredberg var den rigtige mand.

Heeman
8 år siden

Det er jo lækkert, at der kommer sådan en udmelding, nu hvor alle kortene alligevel kommer på bordet. Men selvfølgelig skal han passe på med, hvad han siger til pressen – det kan jo hurtigt blive vendt og drejet, ved vi.

For resten… super vammelt at PS bare sender en sms!

P.S. Staff hilser altid på Fredensvang.

agf-dresen
8 år siden

Hvem siger, at det ikke også kunne være Staff der er en del af problemkulturen i AGF?

Han har været der så længe og han har altså ikke oplevet det helt store med AGF og han er vel det man kalder en kulturbærer, spørgsmålet er så bare hvilken kultur han bærer rundet på!!!

GFsiden86
8 år siden

Bare fordi Staff siger det er det jo ikke nødvendigvis rigtigt, han prøver at skabe ro og det fint. Men PS er fortid så lad os komme videre

Schmidt
8 år siden

Nu havde Staff og PS et udfald lige inden vinterpausen så de er nok ikke bedste venner. Jeg håber dog også han taler på hele truppens vejne. Det tror jeg nu også, AGF var jo også elendige det sidste år under PS.

habo95
8 år siden

1,2,3 eller flere af spillerne fik deres vilje og PS blev fyret – og lige meget hjalp det. Skaden er sket – lad os få luget ud og så komme videre!

Ballantines
8 år siden

"Brian Steen Nielsen og Casper Bugge [AGF’s talentchef] var nu uenige i den spillestil og den kurs, der havde fungeret indtil for ganske nylig. De synes, at det rigtige var at spille 4-1-4-1, som AGF har gjort efter fyringen af mig. Det var mig, der lagde den overordnede kurs, og jeg troede på noget andet, som jeg kompromisløst holdt fast i"

Men PS var jo netop ikke kompromisløs? Problemet var jo netop, at han skiftede opstilling og formation, som vinden blæste??

ASM
ASM
8 år siden

Det er i hvert fald tydeligt for mig at PS satte en ære i konstant at udfordre holdets etablerede hierarkier. Det kan man så mene er en god eller dårlig ide men det har åbenbart irriteret Staff voldsomt, at hans autoritet som anfører blev truet. Alle bør nok være forsigtige med at udtale sig på andres vegne…

Burberry
8 år siden

– præcist! PS var jo ude at sige, at Emil var bedre end ham. Så Steffens galde kan jeg ikke bruge til noget.

bacher
8 år siden

Staff repræsenterer desværre den "gamle" og arrogante kultur i AGF. Hvordan klubben kan forlænge med ham, er en gåde. Han gør sig her til talsmand for, at spillerne har mere at skulle have sagt end træneren. Det er jo anarki. Desuden er han for lille til at være målmand i superligaen. De andre hold bombarderer os med høje bolde.

ASM
ASM
8 år siden

Husk at Staff blev forlænget af den afgående ledelse. Det er virkeligt stærke sager han her serverer for den måbende offentlighed og han skal nok håbe på, at den kommende ledelse har glemt det når den træder til… Når det er sagt er der vel næppe alternativer til ham på kort sigt.

tbot75
8 år siden

tja hvis Staff er ligeså træt af PS som jeg er forstår jeg da godt hans udtalelse. Hvorfor skal PS igen ud blamere sig offentligt og svine sin tidligere arbejdsgiver til (han får ven ovenikøbet stadig løn?). Det vidner om en meget lille mand! Alle har tænkt tanken at vi måske ikke var rykket ned med ham som træner, men at PS igen skal gabe og lige være sikre på at alle fanger den er ynkeligt. PS – du sad og retfærdiggjorde din eksiistens efter fyringen med at du var den GF-træner der havde fået flest point pr kamp, men… Læs mere »

Odonten
8 år siden

Katostrofalt at Steffen stadig repræsenterer Mvh. Mikkel. Forlængelsen skete da BSN stadig var i klubben, og det er jo nu tydeligt at BSN og Steff har været i samme båd. Jvf. min reference fra igår, hvor PS kunne berette at ældre/etablerede spillere muggede over at skulle klæde om med de unge, samt at alle uanset alder, kvaliteter og ancinitet blev sidestillede, viser blot at steff er kulturbærer. Blot en SYG kultur. Hans arrogance er så tydelig i hans udtalelse, og jeg tror vitterlig på, at han om nogen har været med til at signalerer opbakning, for derefter at dolke godt… Læs mere »

Odonten
8 år siden

Mvh Mikkel = AGF.

Er der nogen der ved hvorfor min autokorrektur skriver sådan? Har købt brugt iPad…

jan_F
8 år siden

Hvordan dælen kan manden stå og sige at den beslutning var rigtig??? For hvem? Spillerne som fik et bedre arbejdsklima og en flikkere træner – Undskyld mig, men det er jeg sg* f*cking lige glad med – Når den "rigtige" beslutning endte i endnu en nedrykning, så kan det vel næppe have været den "rigtige" beslutning. Spillerne måtte for min skyld gå grædende hjem fra træning hver dag så længe de vandt. PS havde sine fejl – men han tog dælme også mange tæv for holdet – da han ikke stod der længere, så kollapsede holdet og det endte med… Læs mere »

lurifax
8 år siden

, vedkommende, der solgte den (eller du selv), har vel ikke gendannet den til fabriksindstillingerne, og den har derfor stadig nogle af hans vendinger gemt i autokorrekturen. Jeg går ud fra, han hed Mikkel, eller at den også blev brugt af en, der hed Mikkel…

Fodbold1
8 år siden

Steffen Rasmussen, hvorfra ved du, at nogle spillere ikke har sendt en sms til PS? Hvorfra ved du, at det spillerne siger til dig er hele sandheden? Kunne det tænkes at nogle spillere bare siger det, de tror vil falde i god jord, for ikke at falde i unåde hos toppen af hierarkiet i AGF? SR udtaler bl.a. i artiklen; »Det havde da klædt ham (PS) at have noget selvkritik. Og vi spillere har i den grad været fair og lukket alt ned« Hæhæ, siger jeg bare! Hvis I spillere havde lukket alt ned, hvor i himmelens navn har Jan… Læs mere »

tbot75
8 år siden

Man kan vel ikke være i tvivl om at fyringen af PS var rigtig – en træners opgave er at få det bedste ud af sin trup og i den forbindelse sætte eget ego til side og det magtede PS ikke. Vi var det dårligste hold i 2013 – det taler vel sit ydelige sprog om PS's evner som træner. Det man kan diskutere var timingen (håbløs) og om ansættelsen af JF var rigtig

Fodbold1
8 år siden

, hvis PS har så stort et ego, og er håbløs elendig til mandskabs pleje, og derudover er en elendig træner, hvorfor går der så så længe, før at truppen falder fra hinanden? Han var immervæk træner flere sæsoner for AGF, og fik ok placeringer.

tbot75
8 år siden

At han rykkede op med det materiale han havde er jo ikke en præstation i sig selv, dertil var materialet for godt. Første sæson i suppen var godkendt, men derefter begyndte det at skride…. Når man har en trup med 20-25 forskellige spillere er det naivt at tro at alle skal behandles ens og det er her jeg mener at PS har fejlet. Det virker til at han fra dag 1 har kørt den hårde stil og så kan man kalde spillerne forkælede med mere, men det nytter ikke at stå stejlt på sine principper hvis det ikke virker. Kultur… Læs mere »

Plade
8 år siden

Når det handler om omklædningsrummet og træningsmiljøet, så står Steffen Rasmussen for mig for en hovski-snovski-attitude. Jeg håber, vi får en sportschef og en træner, som har sammenspil og opbakning fra bestyrelsen til at skabe en helt anden kultur. Jeg forstår ikke, at Steffen skal være anfører. Målmanden har ganske enkelt ikke samme mulighed for at gå forrest i spillet på banen.

Jesper Fugleknuser
8 år siden

Steffen skal ikke være anfører, han har klart diskvalificeret sig i hele det grumsede forløb som vi har været vidne til det sidste år. Han er desuden en vigtig faktor i alle 3 nedrykninger, og det kan man jo ikke ligefrem sige om PS. At Steffen vil skubbe skylden over på en træner som er blevet saboteret i den grad inde fra og som blev sat fra bestillingen på den sikre side af nedrykningsstregen er jo patetisk og typisk for den mentalitet han repræsenterer. Og at Peter Graulund skamroser ham på TV bekræfter for mig bare det faktum at han… Læs mere »

Ceres
8 år siden

Forhold jer nu til hvad manden siger… Spillertruppen havde havde haft møder og var samlet blevet enige om at bakke op omkring en fyring, som man fandt uundgåelig og det eneste rigtige… så det hander ikke om antallet af SMS'er [b]PS[/b] muligvis efterfølgende har fået ,men om at der var fuld opbakning i truppen til den fyring… derfor passer det heller ikke når [b]PS[/b] postulerer, at det kun var lidt over halvdelen af truppen han havde problemer med…