Steffen Rasmussen forlænger med AGF frem til 2017

11

Steffen Rasmussen har i dag sat sin signatur på en ny aftale med AGF, der nu har papir på anføreren frem til sommeren 2017.

Rasmussens forrige kontrakt udløb efter denne sæson, og der har i lang tid været spekulationer om, hvor fremtiden lå for århusianernes førsteholdsmålmand, der er på vej tilbage efter en lang skadespause.

– Det er det, jeg hele tiden gerne har villet. Jeg kan ikke se mig spille for andre klubber, og den nuværende situation, vi er i, har overhovedet ikke haft indflydelse på min beslutning. Jeg tager det hele med – uanset hvad der sker, siger Steffen Rasmussen til klubbens hjemmeside.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
govertz
Bruger

Sådan det er vigtigt synes jeg. Staff er helt klart vores første målmand af de 3 der er i klubben nu! Skulle han være smuttet skulle vi ud at finde en ny, da jeg ikke mener at vi skal satse mere på Emil 🙂

Holger danske
Bruger

Alene tidspunktet for forlængelsen forøger min respekt for vores anfører med 110 %. En rigtig klubmand!

Rambro
Bruger

Letter på hatten. Delikt! Har været savnet her i foråret!

Gunner Lind
Bruger

Første gode nyhed længe. Vigtigt med Staff og ikke mindst tidspunktet det sker på. Det sender vigtigt signal om klubånd, som vi desperat savner.

Lester Burnham
Bruger

Forlæng med Staff – ja tak
Forlæng med Kure – ja tak
Forlæng med Jønsson – ja tak, hvis vi rykker ned….

Aarhus8260
Bruger

Stor ros til Steffen. Et godt signal at sende til omverdenen

Odonten
Bruger

Fint signal. Men synes det vidner om to ting:
– Steffen er ikke bedre og er ikke interessant for andre ambitiøse klubber.
– AGF står i stampe og klyngrer sig til aksen af folk – på og udenfor banen – som er en del af den sygelighed vores klub er blevet.

Ved det sætter folks pis i kog men det er sådan jeg ser det

kasper1509
Bruger

Det squ en super nyhed.. Hvis Thomas Hagelskjær er så stort et talent som nogle siger, så det super at forlænge med Steffen indtil han er klar til at tage over. Og super flot at han med stor sikkerhed siger ja til mindst 1 sæson i 1 div.. Det fandme en spiller som er hviii ind til hjertet!

letager
Bruger

Vanvittig lækkert tidspunkt af Staff at forlænge på! Det vidner om en helt fantstisk klubånd!

agf fan
Bruger

Godt at høre! Bliver spændende at få ham på mål igen. Ousager gør hvad han kan, men måske staff kan finde nogle af de der konge redninger frem. Bliver alt for nervepirrende den her afslutning!

petersen100
Bruger

Steffen er ikke min favorit og har egentlig aldrig været det, men dette tager jeg hatten af for. Jeg tror faktisk godt at andre klubber kan have interesse i ham – f.eks. en klub som RFC.

Han tager en tur i divisionen med oprejst pande – hatten af for det! Mon Sloth gør det samme…..?