Steffen R.: Vil kun have 100% dedikerede spillere

18

AGFs anfører Steffen Rasmussen må for tredje gang i karrieren forberede sig på en sæson i landets næstbedste række.

Flere af århusianernes spillere forventes at søge mod andre græsgange, og det passer anføreren fint, da han kun vil se spillere, der er fuldstændig dedikerede til klubben, selvom den står på 1. division.

– Vi kan ikke leve med at have spillere i denne situation, som ikke er dedikerede til opgaven i 1. division. Vi skal have en trup, som er 100 pct. fokuseret på opgaven, siger Steffen Rasmussen til Jyllands Posten.

– Det er naturligt nok, at nogle spillere søger væk. Der er nogle spillere med større ambitioner, og der er nogle spillere, som får mulighed for at komme væk. Fred være med det, det har jeg ikke et problem med. Sådan er denne verden, sådan er gamet, siger Steffen Rasmussen.

Få notifikation
Notifikation ved
18 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Pauli
8 år siden

God pointe, men ud over Danny Olsen er der jo ikke ret mange (som i ingen), som har vist at de har talent til ret meget mere end at blive i AGF. Så bortset fra dem, som har kontraktudløb forventer jeg ikke den store spillerflugt.

Luke2000
8 år siden

Steff er alt alt alt for dyr i forhold til kvalitet så selvføldig vil han ingen steder…

morten70
8 år siden

Manden har jo fuldstændig ret, spil og kæmp for klubben mens i er her, ellers skrid !! håber det er slut en gang for alle med spillere som kun er her for lønnens skyld, kan sagtens undvære spillere som Sloth, SP, Pasanen, Bjørdal, Kirkeskov, som helt åbentlyst ikke gider at kæmpe og tilsyneladende ikke har evnerne !!!!!!!!!!!!!!!!

GraulundforPresident
8 år siden

: Han hedder "Staff" og hans kvaliteter har du ikke en skid forstand på.

monradski
8 år siden

"Pauli" Du mener simpelthen ikke at Sloth har vist han har talentet til mere? Har du set nogle landskampe hvor han har været med? Han spiller suverænt der, fordi han spiller sammen med spillere der har fodbold forstand og kvalitet. Jeg ved godt manden har spillet et dårligt forår. Men vi har spillet mere defensivt end Norge og Grækenland tilsammen. Vores angribere har været på serie 5 niveau. Så hans forudsætninger for at spille godt er jo mildest talt umulige når han som kreativ midt skal jagte bolden konstant! Kasper Povlsen og Hjalte har set suverænt bedst ud af vores… Læs mere »

Pauli
8 år siden

@monradski Selvfølgelig har Sloth talent til mere – det har Povlsen, Osama og Jønsson også, men de har bare ikke vist det i lang tid – Givetvis fordi hele holdet har været offer for trænerens defensive indstilling. Og er enig i at Sloth har spillet bedre (suverænt er et stort ord) på landsholdet end for AGF, men Danny Olsen har spillet med de samme holdkammerater i AGF og han har vist kvaliteten. Jeg kan også omformulere og sige at selvom de har talent til mere så er de ikke nødvendigvis interessante for superligaklubber og må derfor tage turen med ned… Læs mere »

weihrauch
8 år siden

: Og hvor meget får denne "Steff" så i løn, siden du ved, at han er alt for dyr? Håbløs kommentar, når man ikke aner hvad manden tjener!!

monradski
8 år siden

@Pauli Jeg er ikke uenig med dig, men synes nu stadig at Povlsen har spillet fornuftigt på midten. Han blev af uforklarlige årsager bare placeret meget på backen i denne halvsæson, hvilket ingen mening giver for mig. Mht. Danny O er jeg også rimelig enig. Vil dog mene at han leverede top i enkelte kampe f.eks. ude mod RendOS. Men ofte også leverede det man kan forvente og ikke meget mere end det. Håber Sloth ryger til Holland og jeg er ikke i tvivl om han bliver solgt i vinduet. Klubben har brug for pengene og det er jo begrænset… Læs mere »

alpha232
8 år siden

luke har da fuldstændig ret. Det eneste der er til grin her er da staff. Han har ik potentiale til mere selv end AGF og han henter da en løn i omegnen af 75-80 om måneden. Det skal der slet ikke være tvivl om, Manden har jo ingen ambitioner selv i fodboldverdenen og til det kan man jo kun spørge sig selv om hvad grunden til dette er? Sjovt han selv snakker om at være så dedikeret når man tænker på han var millimeter fra at skride til Randers ved sidste nedrykning! Pinlig kommentar og han var også skredet, hvis… Læs mere »

luigi
8 år siden

Lad os nu da for pokker få ny træner og sportschef først, så må de i fællesskab finde ud af hvilke spillere i truppen der er brugbare. Vi trænger til at få "nye øjne" til at kigge på spillertruppen og spillestilen.

stegger
8 år siden

synes jer der sviner staff til skulle tag og få lidt forstand, ja ja ved godt manden laver en fejl engang imellem, men se da han var skadet, hvor mange mål der gik ind, agf forsvar giver alt væk de er så ringe, men han tager mange bolde som er store chancer, men dem glemmer i,
Casper s ja han spillet godt de første kampe men har været Piv ring siden, de ikke vil sælge ham,
do ja ham skal de nok få lidt for, er vi heldig ryger osama også, kan faktisk godt li ham, men stadig

Hornbek
8 år siden

100% dedikerede spillere.. Det er 10 kampe for sent!

Luke2000
8 år siden

Stegger – Er sikker på at alle syndes at han er god nok til GF. Men han er for dyr, hvorfor betale 1 1/2 gange så meget bare fordi at han har været her i lang tid… Drop det sentimentale det har skaffet os 10 år med BSN bare fordi at han havde kontakt til klubben.. Og nu kommer MJ ind alle der har haft en noget at gøre med GF skal ind og have 4-500.000 kr i løn bare fordi de er nogen gode gutter… Come on!

stegger
8 år siden

luke2000i forhold til mj, han var bare klog, han fik lidt træner magt og så fik han spille tid, nu spørger jeg dumt, men tror da flere af dem, går ned i løn ned man rykker ned, og skriver ikke noget om de er gode gutter, skriver han er en god målmand, og der er brug for gode spiller for at komme op, og der forsvinder da små ti spiller, så man skal også passe på,
og omkring bs han skal bare væk,

Plade
8 år siden

Jeg mener nu også at Stephan Petersen har kvalitet nok til 1. divsion – selvom han har været svingende. Men jeg synes, han kæmper for holdet.

bacher
8 år siden

Det er helt vanvittigt at forlænge med så løntung en spiller som SR. Er det BSN, der har været på spil? Få nu ryddet helt op i spillertruppen og lad de unge talenter komme til. Det drejer sig om at skabe en ny vinderkultur. Vi er i øvrigt alt for sårbare på dødbolde, fordi SR er for lille. Det ved modstanderne godt, og det udnytter de til fulde. Hagelskjær, f.eks., er stor og bedre i luften og koster mindre i løn.

weihrauch
8 år siden

Brækker mig simpelthen over folks dobbelmoral herinde.. da staff ikke blev udtaget til landsholdet for et stykke tid side, var mange herinde ude at forsvare ham, og mente, han skulle udtages. nu hvor det går skidt for klubben (og ja – SR har set skidt ud i de sidste kampe, men hvem har ikke det?!?!?) er alle hurtigt ude og svine ham til, og sige hvor en elendig målmand han er. har folk et andet bud på, hvilken målmand med bedre kvaliteter vi kan hente, med vores tvilsomme transferbeløb? når vi skal ned i 1 div. er det da vigtigt… Læs mere »

Rambro
8 år siden

I min optik er Staff og Jens Jønson de GF-profiler, som holdet skal bygges op omkring. Staff har gennem sin skadesperiode været yderst professionel. Har givet Ousager råderum og ikke blandet sig i mediebilledet.

mit billede af Staff bliver også farvet af, at Graulund skamroste ham som leder og foregangsmand under sin kommenteren af sidste kamp mod SE.