Steffen R. om Wieghorst: Virker rigtig spændende

4

Steffen Rasmussen glæder sig over nyheden om, at Morten Wieghorst skal være århusianernes nye cheftræner.

Specielt Wieghorsts positive spilfilosofi glæder anfører Rasmussen, der kalder cheftræneren for en stor kapacitet, der var behov for.

– Blev det Wieghorst? Det virker rigtig spændende. Det er en kapacitet at hente ind, og det er også det, der er brug for, så det er meget glædeligt, siger Rasmussen til bold.dk.

– Jeg kan rigtig godt lide Mortens spilfilosofi. Han vil gerne spille en meget positiv form for fodbold, men omvendt går han også meget op i, at kollektivet fungerer på alle parametre.

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
bacher
7 år siden

Hvis Rasmussen fortsat skal være førstemålmand, så er det helt afgørende, at der kommer et par store midterforsvarere ind foran ham, som kan rydde op i luftrummet. Ellers er vi på spanden med så lille en målmand.

bacher
7 år siden

… i øvrigt bør Hagelskjær snart få chancen. Han er på U19-landsholdet, er ikke en del af den gamle arrogante kultur i AGF, og er en del større end Rasmussen.

Plade
7 år siden

Er det troværdigt, at Steffen ikke ved, at det blev Wieghorst FØR bold.dk spørger ham? Eller hvorfor spørger han journalisten: Blev det Wieghorst?

jonasmp
7 år siden

:

Selvfølgelig er det troværdigt, at Steffen ikke vidste noget. AGF er en børsnoteret virksomhed, hvor Steffen ikke er en del af ledelsen, så hvis han havde haft informationer om det inden offentliggørelsen, ville det stride mod gældende lovgivning.

:

Er det en vits?