Steffen: Jeg var uansvarlig

7

AGFs nuværende anfører, Steffen Rasmussen, har været i AGF lige siden ungdomsårene, og han har derfor oplevet både de positive og de negative sider af klubben.
Grupperinger og kliker i omklædningsrummet hører til i den sidste kategori, og det er da heller ikke ukendt fænomen for målmanden:

“Steffen var faktisk tidligt med i en gruppering, der ikke trak i den rigtige retning. Han var ikke så gammel, og så kan man let blive påvirket. Som person har han udviklet sig helt unikt, og derfor fylder han sin rolle som anfører perfekt ud nu,” siger Brian Steen Nielsen til JP Århus og bakkes op af spilleren selv, som indrømmer, at han i en periode langt fra var anfører-materiale:

“Også min rolle har ændret sig. Jeg er blevet ældre. Vi tog løsere på tingene. Jeg var nok den der unge, uansvarlige fyr, som ikke turde gå mod strømmen. Så var det nemmere at pege fingre af andre. Personligt har jeg ændret mig meget,” erkender holdets nuværende anfører, fire år senere.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Zizou1
Bruger

Så mangler du bare at udvikle dig til målmand, fremfor sprællemand

Leon IS the king
Bruger

Han har da været rimelig sikker de sidste sæsoner så den kommentar er helt ude i hampen.

vatogf
Bruger

Rasmussen er altid klar på at få det til at se vildt ud når han redder en boldt. Han er sku lidt en sprællemand.

Leon IS the king
Bruger

Er sku ligeglad om han så står med ryggen til så længe han redder bolden er det vel ligemeget hvor meget han spræller 🙂

kaagaard
Bruger

I en mod en situationer og refleksredninger på stregen er han nok ligaens bedste. Og ja, i de situationer ligner man lidt en sprællemand. Men det ændrer ikke ved at han er langt bedre end de fleste andre superligamålmænd i de situationer. Desuden er han blevet bedre til alt det andet. Ikke mindst høje bolde. Jeg var tidligere skeptisk, men idag er jeg fan af manden.

Groggster
Bruger

Enig med Kaagard!

RygKlapper
Bruger

Gad vide om han var én af de banditter, der mobbede Niclas Carlsson ud af klubben?