Status på EM-slutrunden

0

I øjeblikket er klubfodbold i hele Europa sat på pause, og det gælder også for den danske Superliga. Det betyder dog ikke, at der ikke er masser af fodbold at se i fjernsynet, fordi lige nu har vi fornøjelsen af fodbold næsten hver dag, idet der spilles EM. Slutrunden er i fuld gang, og i går blev de sidste kampe i gruppespillet afgjort. Det betyder også, at der nu er 16 hold, som er klar til at spille videre, mens der er otte hold, som desværre er ude af turneringen. Vi har indtil videre haft fornøjelsen af nogle meget spændende kampe, men der har også været en række kampe, som ikke ligefrem har fået adrenalinen i kroppen til at pumpe. Hvis ikke du allerede har oddset på dine yndlingshold, så kan du stadig nå det, da der er masser af spændende fodboldkampe i vente. Tag et kig hos https://www.henvisningskode.net/ for at se, om du kan være heldig at finde en bonuskode. I artiklen herunder giver vi dig en status på EM-slutrunden.

Hvordan endte gruppe F?

En af de mest spændende grupper i den indledende runde har uden tvivl været gruppe F, da tre af de bedste lande i Europa befandt sig i denne gruppe, nemlig Frankrig, Tyskland og Portugal. Derfor blev gruppe F døbt dødsgruppen inden turneringens start, da gruppens sidste hold, Ungarn, allerede var dømt ude før turneringens start. Alligevel var Ungarn faktisk meget tæt på at spille sig videre i turneringen, da de spillede uafgjort mod Frankrig, og i aftes var de ved at snuppe en sejr over Portugal og sende dem ud af turneringen. I sidste ende blev det dog til en sejr til Portugal, og de kunne ånde lettet op, mens Ungarn som forventet måtte forlade turneringen.

Danmarks vej mod finalen

Ved dette EM har Danmark uden tvivl leveret et af de største comebacks. De tabte de to første kampe i gruppespillet til Finland og Belgien, og samtidig har de været slået helt ud af kurs på grund af den frygtelige hændelse med Christian Eriksen. Alligevel har holdet formået at rejse sig, og med en sejr på 4-1 over Rusland endte de som nummer to i gruppen. Nu venter Wales i ottendedelsfinalen, og hvis Danmark kan vinde denne kamp, så vil de komme til at møde Holland eller Tjekkiet i kvartfinalen. Der er dog lang vej endnu, hvis de skal nå helt til finalen, men måske de alligevel kan overraske alt og alle.

Hvem har skuffet mest indtil videre?

Ved denne EM-slutrunde er det ikke alle hold, som har imponeret lige meget. Både Spanien og England har i gruppespillet haft relativt svært ved at score, og selvom England har vundet to ud af tre kampe, så er det kun blevet til to knebne sejre på 1-0. Hvis England skal nå langt i denne turnering, så er de i høj grad nødt til at få gang i scoringerne. Derudover har Spanien heller ikke imponeret meget. De spillede uafgjort i de første to kampe og var derfor tvunget til at vinde den sidste kamp, hvis de ville være sikre på at gå videre. Heldigvis fik de gang i scoringerne og vandt kampen 5-0 over Slovakiet.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments