Statistik: Tre procent chance for, at AGF når slutspillet

1
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Inspireret af ren datamæssig udregning, har superstats.dk lavet en formel for hvordan chancevurderingen er for de sidste hold med en potentiel chance for top 6.

Det giver umiddelbart ikke anledning til stor optimisme inden kampen på søndag. Men som man altid kan undskylde med, så er bolden heldigvis rund i fodbold.

Tryk på billedet og få forklaringen på udregningen

Tabellen illustrerer AGF’s procentvis chance ved udfaldene af kampene. AGF kan efter vurderingen selv medvirke til at øge deres chance procent til samlet 11 % med en sejr.

Synes du at der er noget, der sat skævt, kan du selv prøve at indtaste dine chancevurdering ved at taste dem ind her og se de procentvise udfald

Mirakel?

Ja, det er klart. Det er jo langt fra usandsynligt at nogle ting i fodbold flasker sig. Der kan her nævnes PSG – Manchester United, der mod alle forventninger klarede skærene til avancering i Champions League. Fodbold er fodbold – og derfor elsker vi det.

Selvom AGF i denne situation er afhængig af andre, er det belejligt at resultaterne i superligaen ofte er så vekslende.

Hvilke kampe skal falde rigtig ud

Kort og godt – Vendsyssel skal slå FCN og OB skal slå Randers.

Hjælp fra Hjørring

Vendsyssel har og hentet udmærket resultater imod FCK, BIF og AGF. Her har de bevist, at de ikke blot er en boksebold. Vind, blæst og umulig bane, kommer ikke til passe konfirmanderne fra nordsjælland. Bliver nok hellere ikke opbakningen af deres 8-11 fans, der tager tager turen med deres klub.

Kampen om bronze til Fyn

OB øjner bronze og møder hjemme et Randers-hold, der er et af de mere ustabile hold i superligaen. OB har virkelig ramt formen, og ligner en sikker sejr til hjemmeholdet, trods det faktum, at Randers har en plads i slutspillet at spille om.

Hvorfor 3 points er vigtige

Det er ikke kun den spinkle chance for slutspillet som AGF spiller om. De 3 points kan være vigtige i forhold til placering i de 2 nedrykningsspil grupper.

Husker man tilbage sidste gang hvor AGF vandt nedrykningsspillet og spillede finalen som man desværre tabte til FCK, er der stadig en reel chance for at indkassere en af de meget eftertragtet billetter til UEFA cuppen.

 

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Sloth
Bruger

Det vigtigste i dag er en sejr – Top 6 er lang lang væk som statistikken siger, og også som det har set ud de sidste uger hvor alting går lige stik modsat af hvad man regnede med (måske vores chance trods alt)

Jeg tænker i dag er det vigtigste fokus at få 7-8 pladsen i hus, for det kommer ikke til at ske med det top 6 slutspil – Alt for mange scenarier skal gå op.