Startopstillingen mod Silkeborg IF: Duncan tilbage på toppen

Skrevet den 10. april 2017 - 18:04 af
Superligaen Viborg - AGF 02-04-2017 02-04-2017 i Viborg på Energi Viborg Arena Foto: Jesper Zacho Elgaard

Så er det ved at være lige oppe over. Om mindre end en time fløjter kampens dommer opgøret mellem AGF og Silkeborg i gang, en kamp hvor der ikke blot er tre point på spil, men hele seks point, da det kan være afstanden mellem de to hold, hvis AGF taber til Peter Sørensen og Co.

Det var en udvidet trup, Glen Riddersholm havde udtaget til dagens opgør, da der stadig var tvivl blandt nogle af spillerne. Den trup er nu kortet ned, og cheftræneren har valgt de 11 spillere, som han mener kan hente tre yderst vigtige point og dermed sende AGF op på en 2. plads i Gruppe 2.

Startopstillingen mod Silkeborg IF:

Jovanovic

Mikanovic, Rask, Khodzhaniiazov, Juelsgård

Daniel A Pedersen

Bundu, Spelmann, Amini, Bjarnason

Duncan

Bænken: Steffen Rasmussen, Björn Daníel Sverrisson, Stephan Petersen, Danny Olsen, Jens Stage, Thomas Juel-Nielsen, Nimo Gribenco

Ud fra de informationer der gives på Superliga.dk og AGF.dk, tyder det altså på, at AGF stiller med en 4-1-4-1 som skrevet herover. Det er dog muligt, at Bundu spiller ved siden af Duncan, men det tyder ikke på det.

Kommentarer

  1. Det ligner de stærkeste 11. Men det er svært at se Bundu som en defensiv slider på fløjen, så mon ikke nærmere vi ser en 4-4-2 med dette hold? Bare det ikke betyder at Amini skal på fløjen, så fint nok.

  2. FUUUUUCK Glenn.
    Du kan ikke få det til at fungere.
    Er alvorligt bange for at det er bedre at du finder et andet sted.
    Lad os få opbygget et ordentligt hold i 1 div.
    Du fik chancen. Men misbrugte den på proces.

Skriv et svar