Startopstillingen mod AaB: Mmaee på toppen

1
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

I dagens jyske klassiker mellem AGF og AaB, må David Nielsen stadig undvære spillere som Niklas Backman, André Riel og Bror Blume grundet skader. Derudover sidder Adama Guira ude med karantæne.

AGF-cheftræneren stiller derfor med følgende 11 spillere fra start i dagens kamp på Ceres Park:

1. Oscar Whalley

2. Dino Mikanovic

23. Pierre Kanstrup

18. Jesper Juelsgård

16. Casper Højer Nielsen

8. Mustafa Amini

7. Jakob Ankersen

14. Jens Stage

11. Tobias Sana

19. Mustapha Bundu

9. Ryan Mmaee

På bænken sidder følgende spillere: Kasper T. Kristensen, Daniel Thøgersen, Björn Daniel Sverrison, Benjamin Hvidt, Martin Spelmann, Nimo Gribenco og Youssef Toutouh

Derfor kan der allerede blive debut til Youssef Toutouh, som tydeligvis er i bedre form, end de fleste havde regnet med.

Når dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen fløjter dagens opgør i gang kl. 18.00, vil AGF-spillerne være anderledes klædte end de plejer. Dette skyldes, at AGF i dag hylder legenden Aage Rou Jensen. Dette markeres bl.a. ved, at AGF’erne løber på banen i specialdesignede spilledragter, der leder tankerne tilbage til de gyldne 50’ere og Aage Rou Jensens 423 kampe for klubben.

God kamp!

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Sloth
Bruger

Jeg vil ikke engang kalde det en mavepuster – Det var en mager og ufokuseret indsats i dag, og det er mig en gåde vi ikke kan vinde de kampe her……vi har smidt så mange point nu i slutfacen at hvis top 6 smutter, så må det virkelig være kampe som den i dag man kan kigge tilbage på med gru……………OG FORHÅBENTLIG SNART LÆRE AF.

Men hold nu fast der var mange sjuskede indsatser i dag – Amini, Bundu, Sana, Kanstrup og Whalley…….det dur simpelthen ikke når så mange sætter ud på en gang