Stage igen igen igen

0

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi så kan vi her fortælle at Århus drengen Jens Stage er i gang med et flot forår i AGF trøjen, hvilket også er blevet bemærket hos blandt andre tipsbladet.dk.

Efter 33. runde er Jens Stage således atter engang at finde på rundens hold hos nævnte medie. Det er der jo med jævne mellemrum AGF’ere der er, men Stage er altså nu den AGF’er med flest hak i bæltet. Stages udtagelse til seneste rundes hold er således den 4 i sæsonen. Det er egentlig ikke specielt. Det specielle er at Stage kun har brugt 10 startpladser i foråret  til at præstere dette, så man kan virkelig tale om en spiller der har grebet sin chance.

Jens Stage er sammen med Kamil Wilczek den spiller med næstflest udtagelser i foråret i hele superligaen, kun overgået af Simon Tibbling og Matthias Jensen med 5 udtagelser hver.

Andetsteds er der også blevet plads til et par AGF’er på rundens hold. Hos superliga.dk er Jakob Ankersen med for anden runde i træk og tredje gang i sæsonen. Ligesom også kampens bedste AGF’er Aleksandar Jovanovic er med på rundens hold. Det er anden gang at “Jova ” er med på rundens hold og det er egentlig lidt sjovt når man samtidig kan konstatere at han var på månedens hold i såvel Februar som Marts måned.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments