Staff: Vi er enige om et halvt års forlængelse

Skrevet den 13. september 2017 - 16:58 af
Superligaen AGF - AaB 19- 02-2017 19-02-2017 i Aarhus på Ceres ParkFoto: Jesper Zacho Elgaard

Steffen Rasmussen mistede sin plads som første målmand i AGF, da Alexandar Jovanovic blev hentet til klubben.

Det skabte dog ingen sure miner hos Steffen Rasmussen, der har vist sig som en rigtig holdspiller. Den tidligere anfører har fået spilletid for reserveholdet og i DBU Pokalen, men selvom udsigterne er lange til spilletid på i Superligaen, så vil målmanden fortsat gerne blive i klubben.

Tidligere på året blev Steffen Rasmussen tilknyttet AGF’s marketingafdeling, hvor han har ansvaret for mindre sponsorater, det er derfor ikke utænkeligt, at målmanden fortsætter i klubben, når fodboldkarrieren er overstået.

Det er den dog ikke endnu, og i et interview med Mediano, fortæller han til den blå/hvide journalist Sture Sandø, at han er enige med AGF om en halv-årig forlængelse af aftalen. Kontrakten ligger på bordet og ventes bare på at blive underskrevet:

“Det er vi egentlig enige om. Jeg tror den ligger oppe på PC’s kontor, så det er bare at gå op og skrive den under, når vi begge er der på samme tid. Den bliver forlænget med et halvt år, er planen. Der er ikke så meget i det”, udtaler Steffen Rasmussen ifølge bold.dk til Mediano.

Steffen Rasmussens kontrakt udløber med AGF her ved årsskiftet, men det forventes altså at den blive forlænget til sommeren 2018. På det tidspunkt vil Steffen Rasmussen være 35 år.

Halvguden fra Grenå. Steffen Rasmussen!


banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Skriv et svar