Spil på AGF uden risiko!

6

400 Kr. risikofrit bet på alle kampe!

Nu har du chancen for at spille på lige den kamp/sportsgren du har lyst til, endda uden at kunne tabe!

NordicBet tilbyder alle nye sportsbook-kunder (der opretter konto gennem MTAC) at kunne spille risikofrit op til 400 kr, samt at give en 100% velkomstbonus op til 1000 kr. for nye spillere.

Konceptet er simpelt, når du laver din første indbetaling får du 100% velkomst bonus og kan efterfølgende lave et bet i deres sportsbook på helt op til 400kr. Hvis du vinder – ja så vinder du som normalt. Hvis du ikke vinder, så får du dit bet tilbageført til din konto i løbet af 24 timer! Bedre chance skal man lede længe efter.

Bemærk tilbuddet gælder kun hvis du laver en ny konto. Hvis du har en i forvejen, bliver du ikke godkendt til et gratis bet.

Da du skal oprette konto gennem MTAC for at benytte dette tilbud, anbefaler vi dig følgende fremgangsmåde:

1) Clear dine browser cookies, hvis du har været inde på NordicBet’s site før (uden at lave en konto)
2) Opret en konto ved at klikke på nedenstående link, og skriv koden “AFFRISKFREE” i bonuskode feltet når du opretter kontoen.
3) Lav din første indbetaling på minimum 200KR og få en helt gratis chance på et bet op til 400KR.

Få notifikation
Notifikation ved
6 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Aros
12 år siden

[quote]risikofrit bet[/quote] ?? Her kan man da tale om en selvmodsigelse af rang. Dette er, hvad Nudansk Ordbog siger om ordet "bet": [b]1. ydmygende eller beklageligt resultat; nederlag[/b] Beslægtede ordbeta …vis Eksempler lidt af en betikon for korpussøgning lukningen af Maribo Sygehus som selvstændigt sygehus er en bet for Midtlolland LolFalFt89 [b]2. mærkbart økonomisk tab[/b] Eksempler økonomisk betikon for korpussøgning Bet til Linnet. Anne Linnet skal grave dybt i sin pengetank for at betale et gigantisk underskud i .. Montmartre HernFbl94 [b]3. SPIL bøde eller indskud der skal betales når man har tabt i visse kortspil [/b] Og til MTAC:… Læs mere »

Zinedine
12 år siden

@ Aros
Ordkløver!!!

Og farvel da, du vil helt sikkert bliver savnet! Jeg har i hvertfald fuld forståelse for, at det ikke er gratis at drive sådan en side, hvorfor jeg ingen problemer har med, at der er lidt reklame på siden.

Keep up the good work MTAC!

Aros
12 år siden

Har jeg da sagt, at jeg har problemer med, at der er reklamer på siden?

Nej.

Problemet er, at MTAC nu er i gang med blande reklamer sammen med redaktionelt stof ved at præsentere reklamer som artikler.

Og hvis du ikke fatter forskellen, skal jeg gerne kløve ordene for dig.
På dansk – ovenikøbet.

axelaxel
12 år siden

Hvis man ikke er interesseret er man da velkommen til at undlade at spille, så vidt jeg har forstået. Om MTAC "reklamerer" for en aftale de har indgået er kun naturligt. Jeg ser ingen problemer i artiklen/reklamen. Keep up the good work MTAC.

jonasmp
12 år siden

: Jeg er sådan set enig i, at det er en uskik at blande reklamer med artikler. Men jeg mener dog, du tager fejl af ordene her. Det danske ord "bet" har ganske rigtigt den betydning, du herover skriver. Men i sammenhæng med gamling, tror jeg, du skal læse ordet på engelsk, altså som væddemål, og så har det en helt anden betydning.

vieri
12 år siden

Nogle mennesker går i for små sko. Jeg har det fint med reklamer på Mtac og ønsker man ikke at gøre brug af det her tilbud kan man jo bare lade være.