Spelmann arbejder på sommerskifte

4
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF-krigeren Martin Spelmann har siden David Nielsens tiltræden i klubben, kun fået sporadisk med spilletid.

Derfor arbejder midtbanespilleren på et klubskifte denne sommer.

– Jeg føler ikke, at jeg er det største ønske ude i klubben. Jeg ser ikke, at jeg har en lys fremtid i AGF siger Martin Spelmann til bold.dk

Spelmanns kontrakt udløber om et års tid, men han søger altså allerede væk i dette transfervindue.

Om et muligt sommerskifte siger han videre til bold.dk:

– Der er blevet arbejdet på højtryk, og der har også været noget, der kunne være rigtig fint, men der kunne folk ikke blive enige. Og det er jeg pisse ærgerlig over.

– Jeg elsker klubben, og jeg har været meget glad for at være her – også ude for banen. Men når alt kommer til alt, så er det forretning, det handler om.

Bør AGF holde på Spelmann og kan han stadig få en rolle på holdet? Deltag i debatten herunder.

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
dengamle
4 år siden

Spelmann rolle har ændret sig – men han er stadig god at have i klubben. Træner godt og er også en stabil indskifter og vil altid præsterede stabilt.
Klubben vil ikke forære han væk så vil andre klubber overtage ham – skal det ikke koste AGF penge
Der er nok ikke så mange klubben der vil betale Spelmanns nuværende løn men måske han her til sidst er parat til at gå ned i løn for at komme til at spille fast. Hobro eller Silkeborg kunne så være muligheder.

Jesper_J
4 år siden

Det handler vel om spille tid og ikke forretning. Håber han finder noget andet, vi kunne fodre grise med midtbanespillere der er bedre end ham.

zcml
4 år siden

Spelmann er fin nok at kunne smide ind til sidst i kampen, når pointene skal fightes hjem. Han er dog ret dyr til kun at have en birolle, og med Sana tilbage er der endnu én, der står foran ham i køen. Det er måske lidt andre typer vi har tilbage, hvis Spelmann ryger, men tror stadig de vil kunne klare samme opgave. Håber man finder en aftager inden transfervinduet lukker. Hvis Spelmann så gerne vil væk for at få spilletid, så må han også være indstillet på at gå ned i løn. Tror det har været en del af… Læs mere »

dengamle
4 år siden

Helt enig Zcml – mon ikke han her sidst i vinduet går med til at gå ned i løn for at komme til at spille..