“Speakers Corner” flyttes til sidste hjemmekamp

Skrevet den 22. november 2017 - 13:06 af

Når AGF den 1. december får besøg af FC Helsingør til den sidste hjemmekamp i år 2017, vil det blive med et nyt stemningsområde. AGF har nemlig lyttet til fansene, der gerne vil prøve et nyt område af inden De Hviiie går på vinterpause.

Der er tale om, at øvre C1-C3 vil blive flyttet til øvre B1-B2

“Vores fans har ønsket at prøve kræfter med et nyt stemningsafsnit ud fra en vision om, at de i højere grad vil kunne bakke spillerne op fra det nye afsnit og, at stemningen kan blive endnu bedre. Så vil der også blive skabt mulighed for en bedre interaktion med den modsatte tribune og dermed en større samhørighed på Ceres Park”, udtaler Fankoordinator Anders Elbæk Kristensen til AGF.dk.

Der vil samtidig være penge at spare for AGF fansene der placerer sig i B-afsnittet, hvor det vil blive 20-40 kr. billigere.

I pausen vil AGF og fansene evaluerer på det nye område, og bestemme hvorvidt det skal gøres permanent.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Ved ikke om vi kan bakke bedre op fra den lokation? den er vel ligeså langt fra banen som det nuværende sted.. at man kan se udebane afsnit ved ikke at bevæge hovedet lidt til højre, er minimalt af betydning..

  Som fodbold tilskuer uden støtte brillerne på – er det et dårligere sted at følge med i spillets opbygning osv.

  Jeg er med på at stå bag ved målet, HVIS at vi ikke havde de løbebaner og var helt tæt på.. fordi så ville vi kunne ligge max pres på modstanderens målmand og angriberne vil drages imod mål og fejring på andet plan end nu.

  Hvad synes I andre?

  1. Der er testet før mht. akustikken, at lyden er bedre fra B1-B2 når der råbes og skriges, så det skulle være gjort længe. Desuden er det visuelt meget bedre at andre på stadion, kan se stemningsafsnittet, så det smitter af på C-tribunen i særdeleshed. Ren win win.

  1. For de fleste helt sikkert… Men man skal også huske på de andre… Er enig med placeringen hvis lyden bliver bedre ud mod banen og spillerne ☺

Skriv et svar