Søren Larsen: Vil gerne være sportschef i fremtiden

1

AGF er i disse tider på jagt efter en ny sportschef efter fyringen af Brian Steen Nielsen.

Den tidligere topscorer Søren Larsen går med en lille drøm om at blive sportschef, men angriberen tror ikke, at han passer på den profil, som den århusianske bestyrelse søger i jagten på den nye sportschef.

– Jobbet er interessant på mange måder, og jeg føler jeg ville kunne gøre en forskel. Men når det er sagt, så ville jeg selv som AGF-mand nok lede efter en profil, som har bevist sit værd på højeste niveau. Udover det så er det heller ikke foreneligt med min og min families plan om at bosætte os i Køge, så det må vist blive ude i fremtiden engang, siger Søren Larsen til stiften.dk

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Bergh
Bruger

Øh, Okay så…