Sloth er det største talent i dansk fodbold

31

Casper Sloths gennembrud var et af de få lyspunkter i AGFs misserable forår, og Peter Graulund forudser en stor fremtid for midtbanetalentet.

Graulund udpeger således 18-årige Sloth som det største talent i dansk fodbold lige nu, og selvom angriberen håber, at han også næste sæson spiller sammen med Sloth, så mener han, det måske vil være bedre for stortalentets karriere at skifte til en storklub.

“Jeg vil jo nærmest mene, at det største talent i dansk fodbold i øjeblikket er Casper Sloth,” siger Peter Graulund til fodbold.nu og peger på Sloths menneskelige egenskaber som noget helt unikt.

“Det er jo det, jeg synes, der er så synd for ham; at han skal spille i første division næste år, så et eller andet sted håber jeg for ham, at han kommer til en storklub.”

“I min verden kan han nå rigtig, rigtig langt. Jeg håber selvfølgelig, at han bliver i AGF, så jeg stadig kan spille sammen med ham, men omvendt så vil det for ham være ærgerligt måske at gå i stå i første division.”

Se hele interviewet med Peter Graulund HER

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
chilli
Bruger

Sloth kunne vel også være et emne til vores U21 trup ved næste års slutrunde?

Replay
Bruger

Graulund som anfører igen!

Anders Nielsen
Bruger

Syntes nu ikke det vil være en skam for Sloth at spille i 1. div. Han vil få massere af spilletid, og han vil formentlig gøre det godt. Det der dog kan være et minus for ham er, at 1. div er mere fysisk!

ulricht
Bruger

Kan heller ikke se, hvordan det kan være et problem at få fast spilletid i 1. division i et år mod klubber som Vejle, Køge og Viborg. Rykker vi ikke op derefter, bør han overveje at skifte. Men lad nu lige manden få lidt hård på brystet, før han skal på bænken i en større klub…

don_jensen
Bruger

lad os da endelig får en anfører der prøver at snakker vores talenter væk fra klubben. Utrolig at han går ud i det interview og udtaler at man skal være ydmyge og at man ikke skal sige fx at man har købt superligaen bedste angriber. I samme interview udtaler han så at Sloth er det største talent i dansk fodbold.

zubraid
Bruger

casper sloth er et kæmpe talent, han skal nok komme til en storeklub en dag, er jeg sikker på

Spinner
Bruger

Altså!

Vi skal da have en ny anfører.

Tilliden til Staff er da 0!

BlaBlaBla
Bruger

HVOR ER YDMYGHEDEN HENNE!!!!!!!!!!!! Lær nu for helvede noget af jeres KÆMPE fejltagelser i fortiden

Kanibalen
Bruger

BlaBlaBla: Hvad er det du kan tolke ud af artiklen, som gå hen over hovedet på mig?

Ras88
Bruger

Graulund er da for dum at høre på. "Jeg håber han kommer til en storklub i Danmark"
Hvorfor skulle han da ikke udvikle sig i 1.div, hvor han nok komme til at få masser af spilletid.

Ras88
Bruger

PG gider slet ikke 1.div og AGF. Kan man tydeligvis høre fra de forskellige interviews. Håber vi kan få solgt ham, nu hvor han har 1 år tilbage. Hvad skal man med en spiller, som ikke spiller 100%?

vestpeder
Bruger

Har du drukket af natpotten Ras88?
Giver Graulund sig ikke 100 % hver kamp!? Det er han efterhånden en af de eneste der gør!
Graulund skylder ikke AGF en skid! Han er den eneste der kæmper, og du så selv hvor stor betydning han havde for holdet, da han vendte tilbage fra sin skade. Tænk dig dog om!

Fanoe
Bruger

åhh gud… PG har scoret 3 mål og straks kommer hans fanklub ud i lyset igen…
Ta jer nu sammen… Manden har sagt flere gange at han ikke ønsker at spille 1.div og har flere gange været i pressen og sige nedladende ting om klubben..
Ja han er dygtig.- men bestemt ikke uundværlig med den atitude han har for tiden.

Og nej han var heller ikke den eneste der gav sig 100%—

Fanoe
Bruger

Og at han går du i pressen og siger at han ønsker en af vores dygtige talenter væk fra klubben er jo direkte latterligt..
Burde føre til en bøde eller en fyring. Klubben har ikke brug for mere splid og derfor skal PG lære at holde sin kæft.
Ingen over klubben og det gælder også for PG.

BlaBlaBla
Bruger

@Kanibalen: Endnu engang viser spillerne at deres realitetssans er fuldstændig forfejltet: "Jeg vil jo nærmest mene, at det største talent i dansk fodbold i øjeblikket er Casper Sloth," + "Det er jo det, jeg synes, der er så synd for ham; at han skal spille i første division næste år, så et eller andet sted håber jeg for ham, at han kommer til en storklub." Det taler da vidst sit eget tydeige sprog. Men for dig vil jeg gerne gentage- han er ikke det største talent i dansk fodbold, han går ikke i stå i 1. div da han ikke… Læs mere »

kloge-nielsen
Bruger

Jeg synes at vi skal holde tungen lige i munden venner!. Peter Graulund er indbegrebet af en professionel sportsmand og har ydet en forbilledlig indsats for AGF. Jeg forstår hans frustrationer, for der er spillere i AGF's trup, der ikke har leveret det forventlige. Jeg kunne dog godt ønske mig at disse udmeldinger blev taget internt. Omvendt har jeg bestemt ikke ondt af de spillere der ikke har været deres løn værd og ikke har formået at forstå situationens alvor. Jeg har ikke ekspertise i talentmassen i DK, men vil dog godt vove den påstand at Casper Sloth er et… Læs mere »

Ras88
Bruger

@vestpeder; Ja da vi spillede i SAS-ligaen, der gav han 100%. Elsker ham, men vil ikke have en spiller, som ikke gider at spille 100% Graulund gider bare ikke mere. Lad ham komme videre.

Ceres
Bruger

ja ja, hvis [b]Mads Laudrup[/b] ikke er for fin til at spille 1. Division for HB Køge, så kan [b]Casper Sloth[/b] nok også tåle at spille en enkelt sæson i samme række.
.

Lylle
Bruger

Syntes Graulund virker mere og mere uintelligent for hver gang han udtaler sig.

Anonymous
Gæst
Anonymous

Ro på haters;-)

Helt enig med Graulund. Det kunne være godt for ham at komme til Ajax eller noget i den stil. Det vil være klart bedre for Sloth og BSN kan vel nok finde ud af at få penge i kassen for ham og en videresalgsklausul. Vi holder ikke på ham meget mere end et par år alligevel..

acaelia
Bruger

"Jeg håber selvfølgelig, at han bliver i AGF, så jeg stadig kan spille sammen med ham" – det peger da i hvert fald også på, at Grauland har planer om at blive.

Fanoe
Bruger

Til Ajax?? og hvad fanden skulle han så lave der?? spille på ynglinge holdet??

Han er dygtig ja… men så god er han altså heller ikke— ta nu de hvide briller af og bedøm ham på lige fod med spillerne i f.eks fcn–

Anonymous
Gæst
Anonymous

Fanoe @

Det er jo subjektivt at vurdere sådan noget der. Jeg synes da han er det største talent i DK efter Christian Eriksen. Det er en vurdering der kan være ligeså god som din. Hvis han er det kan han osse få spilletid i eks. Hollandsk fodbold.

Han har vildt moden af sin alder, han er hurtig, har et godt skud og kan afdrible nogle mand. Laudrup er den eneste jeg ville sammenligne ham med i Nordsjælland, men han er lidt en anden type.

Vi får se om et par år – når han tryller i en storklub;-)

Fanoe
Bruger

jamen ingen tvivl om at han er dygtig.. Men er nu sikker på at han vil få lige så meget ud af at spille 1.div, som at spille så mange andre steder-

monradski
Bruger

Mener der er mange ting i dette interview! Graulund nævner at han synes mange unge spillere kunne lærer af Sloths indstilling… Dette lyder i mine ører som en opsang til mange af de unge i vores trup som ikke levere varen! tænker her på gjesing, kure, osv. Derudover siger hunden jo også at han har ondt af at han skal ned at spille i 1. div. og det må man da også sige at han har ret i da hans udvikling ville være bedre i superligaen da han spiller mod bedre spillere! Samtidig med siger han også han håber at… Læs mere »

andes
Bruger

Graulund skylder intet til AGF jeg gentager intet!

neo
Bruger

Hvorfor er det vi altid i GF skal kæfte op om, hvem der er det største talent, hvem der vinder medaljer, hvorfor kan vi ikke bare lære at holde kæft og så i stedet vise det! Hvad gør ham til DK´s største talent? Hvis han var det, ja så spillede han ikke i GF.
Så havde der været en og hente ham.

Messi
Bruger

Casper Sloth er ligeså god som Messi, fordi han spiller i en klub der er ligeså god som Barca. Kast et æg i hovedet på alle i AGF, der udtaler sig i medierne om at noget som helst i AGF er det bedste. Intet i AGF er det bedste. Hverken træner, spillere, talenter, økonomi eller noget andet. Forstå det. Erkend det. AGF er på disse parametre ikke en skid mere end Silkeborg og Sønderjyske og Viborg osv. osv. Når erkendelsen indtræffer og folk begynder at græde, fordi det går op for dem, så kan der begyndes på en ny. En… Læs mere »

Anonymous
Gæst
Anonymous

hvad fanden har pg gang i med denne udtales

"Det er jo det, jeg synes, der er så synd for ham; at han skal spille i første division næste år, så et eller andet sted håber jeg for ham, at han kommer til en storklub."

ud med pg hvis han ikke har hjerte med GF

zhuzhu
Bruger

the eyes and bright [url=http://www.finesilverjewelry.net/collection/gucci-earrings.html]wholesale Gucci earrings jewelry[/url] the eyes and bright [url=http://www.finesilverjewelry.net]fAshion jewelry[/url] the eyes and bright [url=http://www.finesilverjewelry.net]wholesAle fashion jewelry[/url] the eyes and bright [url=http://www.finesilverjewelry.net/collection/pandora-beads.html]pandOra beads jewelry[/url] the eyes and bright [url=http://www.finesilverjewelry.net]wholesale silver jewelrY[/url]

Chal
Bruger

but no refunds on rack shoes. Open seven days a week. or 615–893-6005. Red Door Shoe Out­let [url=http://www.amywatches.com/product.php?id=8&categories_id=36]panerai watches[/url] [url=http://www.amywatches.com/product.php?id=54&categories_id=36]concord watch[/url] [url=http://www.amywatches.com/product.php?id=26&categories_id=36]patek philippe watches[/url] [url=http://www.upclothes.com/]ed hardy clothing[/url] [url=http://www.amywatches.com/product.php?id=31&categories_id=36]longines watch[/url] at 4004 Hills­boro Road in Green Hills is another good bet for boots. Nashville shoe designer Har­lan Whit­ley sells his $100-$275 ladies’ shoes f Sloth er det største talent i dansk fodbold Morethanaclub dk