Skuffet Ammitzbøll til MTAC: Det var utur

1

Af Rasmus Thomsen

I fraværet af topscorer Patrick Mortensen i gårsdagens kamp mod F.C. København, fik 22-årige Alexander Ammitzbøll chancen fra start. Ammitzbøll fik fuld tid i kampen, hvor han leverede en god indsats.

Ammitzbøll og resten af AGF-mandskabet tabte kampen med 2-1, men den unge AGF-angriber havde følelsen af, at AGF skulle have vundet kampen. Det fortalte han til morethanaclub umiddelbart efter kampen.

”Jeg føler vi spiller en god kamp og jeg føler at vi var bedre end dem. Vi havde chancerne til at vinde, så ja jeg føler vi skulle have vundet”.

Da AGF besejrede Randers FC i torsdag, var det med Ammitzbøll blandt målscorerne. Med karantæne til Patrick Mortensen i gårsdagens kamp, fik den unge angriber igen mulighed for at bringe sig på måltavlen for AGF. Det lykkedes dog ikke for Ammitzbøll, som ellers havde et par gode muligheder i løbet af kampen mod FCK.

”Jeg har hovedstødet på stolpen. Det er utur. Så har jeg den med keeperen hvor Hausner spiller dybt, som også bliver blokeret på vej ind mod mål. Så ja det var utur. Det var en hård kamp at spille, hvor der var mange dueller med Nelsson og Zanka”.

Normalt står Ammitzbøll i skyggen af Patrick Mortensen, men med fuld spilletid i går, fik Ammitzbøll vist sig godt frem. Vi spurgte angriberen, der var udlejet til Haugesund i efteråret, om han greb chancen mod F.C. København.

”Både og. Det var en hård kamp med meget duelspil. Men jeg føler også at jeg kom frem til noget, hvor jeg havde marginalerne lidt mod mig. Sådan er det”.

AGF og F.C. København mødes allerede igen i næste spillerunde. Denne gang møder de to hold hinanden i Parken.

Kampen spilles mandag den 3. maj med kampstart kl. 19.00

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Simon G
5 måneder siden

Det hedder udtur