Skræmmende statistik: AGF er bundprop når det kommer til indlæg

3
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF er langt fra skarpe på indlæg, det viser en statistik som Medianos Benjamin Leander har postet på Twitter.

Det er en skræmmende ringe statistik, der vidner om klasseforskel mellem AGF og de øvrige Superliga-hold. Tallene viser, at der skal 275 forsøg til før AGF scorer på indlæg. I det mindste har vi en flyvende svensker, der kan cleare bolden i modsatte ende.

Det er reelt set et problem, når vi trods alt har en hovedspilstærk angriber i Mortensen, og flere gange i løbet af en kamp, ser kvalitetsfyldte indlæg fra Munksgaard og Højer. Håber David Nielsen og Ruben Sélles kigger med.

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

Hvorfor er der mon kun 10 hold på den liste? Har Silkeborg, Hobro, Randers og Lyngby ikke scoret efter indlæg, eller bare en endnu dårligere statistik? Vi må dog sige, at det ikke er fordi vi ikke kommer til indlæg, men åbenbart er de ikke gode nok, eller er dem der skal modtage dem ikke dygtige nok til at få noget ud af dem. Synes nu også at PM, trods sin højde, virker ufarlig i luftrummet. Måske PC skulle ha’ hentet en rigtig “tank” centerforward i stedet for Helenius. Vores farligste mand i luften var vel Stage. Og efter hans… Læs mere »

Frejensvang
Bruger

Enig, Tingager mangler i det hele taget 10 kg muskelstyrke. En fyr af hans størrelse burde kunne sætte sig igennem i mand-til-mand situationer, men han kan jo nærmest ikke verfe nogen væk!?