Skal du skifte bank i transferperioden?

0

Går det er ikke så godt med kommunikationen mellem dig og din nuværende bank? Er du er ikke helt enige med den måde, de administrerer dine penge på?

Så kan det være, at du skal udnytte transferperioden til at skifte til en anden bank.

Dan dig et overblik

Hvis du gerne vil skifte til en ny bank, så handler det først og fremmest om at hvor danne sig et overblik over de forskellige muligheder man har. Det kan du blandt andet gøre på findbank.dk eller ved generelt at lave en hurtig søgning efter de forskellige banker i dit område på nettet.

Det er essentielt at du vælger en bank, som ligger i dit område der hvor du bor. Selvom man sagtens kan have en hel del af sin kommunikation på nettet via forskellige apps og mail eller gennem et simpelt telefonopkald, så er det nu stadig rart at have sin bank lige i nærheden. På den måde kan man altid mødes til et rigtigt møde, hvor man sætter sig ned foran hinanden og snakker om tingene.

Når ens bank ligger tæt på der hvor man bor, så får man også et helt andet forhold til sin bank. Det bliver langt mere personligt, fordi man netop altid bare kan gå ned og snakke med dem direkte, hvis man har nogle problemer.

Hvilken bank bruger dine venner?

Det kan også være en meget god ide lige at spørge dine venner og andre i din sociale omgangskreds om, hvad det er for en bank de benytter. På den måde kan du danne dig et billede af, hvilke banker der er rigtig gode og hvilke dine venner i hvert fald har haft stor succes med.

Det kan være svært at vide, hvordan en bank helt præcist fungerer og hvordan ens forhold vil blive til dem fremadrettet. Men ved at spørge sine venner om råd kan man bedre spore sig ind på netop de banker, som man sikkert vil få sig et godt forhold til – hvis man altså var kunde hos dem.

Snak med banken

Når du har sporet dig ind på en bestemt bank, som du overvejer at blive kunde i, så er det en god ide lige at sætte sig ned og få en snak med banken. Ofte vil de også gerne vide hvem du er for at de kan danne sig et billede af, hvordan du vil blive som kunde hos dem.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments